2015. március 9., hétfő

ILNP - Summer Stargazing

És a lila szünet ( hehehe) után újra egy sötétkék lakk, milyen meglepő!

Ezt a lakkot azután szereztem be, hogy több ismerősöm is ódákat zengett az árnyalatról, a színmélységről, és úgy éreztem, nem hiányozhat a gyűjteményemből.
Sajnos minőségre messze elmarad az összes többi ILNP lakkomtól, kettő rétegben is foltosan fedett, ami azért furcsa, mert számos lány az ismeretségi körömben fotókkal tudja bizonyítani, hogy nekik egy réteg elég a teljes fedéshez, vagy maximum annyira lesz egy réteg foltos, mint nekem kettő.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy mivel ezek az indie lakkok kis mennyiségben, és nem sorozatgyártásban készülnek, nem haragszom a márkára, valószínű, hogy ez az adag valami gellert kapott, ez van. Messze menő következtetéseket nem lehet levonni a márkáról.

Lemosáskor az is kiderült számomra, hogy kék és rózsaszín mikroglitternek kinéző valamik is vannak ebben a lakkban, amitől kicsit olyan érzésem lett tőle, mintha a PP midnite meteort kenném fel, de pluszban van egy élénkebb királykék árnyalatú alap, és lineáris holo hatás.

Még szoknom kell a gondolatot, hogy három réteget kell felkennem, de a fotókat elnézve értem, hogy miért van odáig érte mindenki. Ez az az árnyalat, ami nyáron sem lesz túl sötét :-)

Elérhető a Nailland Hungarynél, vlaamint az ILNP saját webshopjában.

And now, after the "lila pause" (LOL), another blue holo :)

I have purchased this lacquer after so many of my NPA girls said this one is a must have.

Unfortunately, this particular bottle of lacquer is the worst quality ILNP one I have ever encountered, since after two coats, it's still as patchy as on the photos of my friends, showing just one coat. However, this only proves that this indie brand really makes small batches, and these are true, handmade lacquers. This batch probably has some kind of glitch, but no matter what, I am still completely satisfied with ILNP.

At removal, it turned out to me, that this lacquer contains small, pink and blue particles, that reminded me of Midnite Meteor by piCture pOlish, but this color is more like royal blue and has a strong linear holo effect, therefor it won't be too dark during summertime either. :)

Available at Nailland Hungary (EU shipping!) and at ILNP.com.




















8 megjegyzés:

  1. Fú én már nem tudom követni a kék lakkjaidat, de ez is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem tudom követni őket. Fel akartam sorolni, hogy mim van, de nem megy :D

      Törlés
  2. Egyik legszebb kék, így a képek alapján:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A képek alapján nagyon szép, mégsem érzem hozzám illőnek. Furán vagyok drótozva, tudom :)

      Törlés
  3. Nagyon szé, magára vonzza a figyelmet és meg is tartja! Első körben ezt is, meg a Purple Plazma-t is otthagytam, persze már bánom. Nem baj, majd legközelebb :-) Én is pont egy ILNP-ről írtam ma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néztem is, nagyon jól áll Neked a Black Orchid!

      Törlés
  4. Ajjjjjj, ez kelleni fog. Sírok, olyan szép! Meg is veszem! Ügye kell nekem? :))

    VálaszTörlés