2015. március 6., péntek

Fancy Gloss - Blue Lagoon

Ahhoz képest, hogy nem is a kék a kedvenc színem, cseppet sok kék lakkom van. :-)

Össze még nem mertem számolni, de ez a holo kékség a legutóbbi sötétkék szerzeményem, és eszem ágában nincs tőle megválni. Akkor sem adnám semmi pénzért oda senkinek, ha smurf kékre fogná be a körmeimet. De nem fogja be. És két vékony rétegben fed ilyen szépen. És csodálatosan egyszerű felkenni, olyan, mint egy krémes vaj. Az ecsete kézre áll, és imádom. I-MÁ-DOM

Annyira, de annyira örülök neki, hogy egy bizonyos bartánőm a figyelmembe ajánlotta ezt a márkát, és rávett a rendelésre, amikor a Llarowenál volt készletfeltöltés ;)

Considering blue is not ma favorite color, I have waaay to many blue lacquers. :)

I didn't dare counting them, but this blue beauty was my latest purchase and there is no way I would ever part with it. Not even if it stained my nails to smurf blue. But it doesn't. It's just a gorgeous scattered blue holo with buttery smooth application, a perfect brush and a finish to die for.

I'm sooo grateful to a certain friend, to have drawn my attention to this brand, and have ordered this lacquer from Llarowe.

Thank you so much, you know who you are! ;)

14 megjegyzés:

 1. Mennyire szép már ez a lakk!! Nekem is kell. Jaaaaj, és még annyi minden! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg az, most aztán tényleg szeretnék négykezű asszony lenni! :)

   Törlés
 2. Szerencsére túl világos nekem, de amúgy gyönyörű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, hozzád a sötétkék fun holót tudnám elképzelni :)

   Törlés
 3. Ez nagyon-nagyon gyönyörű! Én se válnék meg tőle a helyedben. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már izgatottan várom,hogy mikor kenhetem fel újra,csak annyi felkenni- és befotózni való lakkom van még!

   Törlés
 4. Nagyon szépen mutat rajtad, a sötétkék - így ismeretlenül- a Te színed! :)
  A külföldi lakkrendelésről a Nailland szoktatott le, annyi újdonságot hoz be hónapról hónapra, hogy már azzal is képtelenség lépést tartani, csak ezért nem kerül fel nálam a listára (meg mondjuk azért sem, mert nem is vagyok kéklakkos lány elvileg), de egyébként álomszép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Nailland engem is leszoktatott a rendelésről, de a CBL lakkoknak nem tudok nemet mondani, és aztán már ott volt a webshopban ez a márka, és annyira szép volt, hogy kellett :)

   És mondom, én sem tartom magam kéklakkos lánynak, és mégis belefutok sokadszorra is, mert valahogy minden indie márka kékből csinálja a legszebb lakkokat.

   Törlés
 5. Hű, micsoda mély, telt szín, nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ennek a lakknak a színmélysége a legjobb, kár, hogy ebből nincs Colour Alike dupe.

   Törlés
 6. Nekem ez nagyon sötét, valamiért igen ritkán kenem sötétkékre a körmeimet, de nagyon szép árnyalat, a holot meg imádom!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is nagyon jól eltalált árnyalat, a holo is sokat dob rajta. Milyen színre kened legszívesebben, ha holot teszel fel?

   Törlés