2015. március 27., péntek

Összeállítás az elmúlt hetek, külön posztot nem kapott manikűrjeiből

Néha van úgy, hogy elkészítek valamit, de annyira nem lesz jó, hogy külön poszt legyen belőle. Vagy a fotók nem sikerülnek annyira jól, és élőben szebb, esetleg épp a fotók összeállításánál veszem észre, hogy valami gond van vele.

Nos, következzen pár ilyen kép, magyarázattal.

ILNP Cold Fusion a Summer Stargazing felett, nem elég látványos
 ILNP Atlantis feketén, illetve a Hits márka Dreamer nevű lakkján. Feketén még jó lenne, de a körömformám gusztustalan
 Ez a CBL Mighty Red Baronja, és egy kis nyomdázás, az egész tetszene, de elkentem a mintát

 CBL Mercy és OABTRADbuborékos lett a fedőlakk, és nem 100%-osan egyforma mindenhol a csíkok vastagsága
 Itt kitaláltam, hogy a Neon Rosebud milyen jó lenne a Summer Stargazingen, és a Cold Fusion a Black Orchidon (nem lett jó)
 China Glaze Queen B felett PP Holiday és Orbit. Az Orbit szinte alig látszik

Ezt a posztot nem nyafogásnak szántam, hanem azt szeretném érzékeltetni, hogy még ha valami hétköznap viselhető is, van olyan, hogy nincs helye blogon, mert nem elég jó. És egy körmös blogon az olvasó előbb áll rá a hibákra, minthogy az összképet nézze, ezért köszönöm, de maradok maximalista (már amennyire ezzel a kis kompakt géppel, meg a tökéletlen ujjaimmal és körmeimmel lehet), és igyekszem a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló anyagból. :-)
Köszönöm a figyelmet, sziasztok!

2 megjegyzés:

  1. Az utolsó nagyon tetszik, a Holiday minden lakkot még különlegesebbé tesz :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek az önfikázások :) Pedig nem rosszak. Na jó, ha nagyban nézem őket, akkor látni egy mákszemnyi hibát, de szerintem ezek teljesen jók, ha nem is tökéletesek. Megértem, hogy a blogra büszke akarsz lenni és inkább nem teszed ki őket, de nekem tetszenek így összefoglalva egy posztban. A 3. és 4. a legjobb szerintem. Én nem nagyon szoktam észrevenni a buborékokat, hibát meg csak akkor keresek, ha direkt valaki odaírja, hogy elkenődött vagy buborékos lett.

    VálaszTörlés