2015. március 2., hétfő

ILNP - Electric Carnival

Amióta megjelentek az első hírek az ILNP tavaszi kollekciójáról, és a holo flakie lakkokról, az el-el kalandozó figyelmem újra kezd erre a márkára visszatérni.
Rájöttem, hogy amióta megvan az Electric Carnival, nem készítettem fotót róla, pedig ez is egy igazán szép lakk, ami aranytól-zöldön át a pinkbe hajló színeivel ejt ámulatba.
Színskáláját tekintve azt hiszem, hogy a Masquerade párja, így én is egy réteg (feketére kent) Masquerade-en készítettem swatchokat, neon fényben, led fényben, és lightboxban.

Míg látom, hogy mennyire gyönyörű ez a lakk, úgy érzem, hogy sem ő, sem az alapként használt testvére nem igazán illik a bőrtónusomhoz, de az biztos,hogy ez a multikróm lakk a leginkább iroda-kompatibilis, ezért biztosan nagyon népszerű lesz.

Elérhető a Naillandnél.

Since the news of the ILNP spring collection, and the holo flakies surfaced, my attention sprung back to this wonderful brand.
I realised I have never done any swatches of Electric Carnival, so I quickly paired it up with one coat of it's ultrachrome sibling, Masquerade (over black)
The color shifts are strong, and with the golden-green-pink range, this one is the most office-compatible of all the flakies, in my opinion. I suspect this one will be a huge success for a long-long time.
Available at Nailland Hungary (EU shipping)

 neonfénynél / in neon light

 led lámpánál / led lamp




 lightboxban /in lightbox














4 megjegyzés:

  1. Hú, ez tetszik, talán ezt még meg is venném.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ahogy néztem, a Te színvilágodhoz tökre illene!

      Törlés
  2. Irodába? Komoly? Hát ahol dress code van, ott ezt tuti nem engedik.
    Egyébként szép színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Audrey, nyilván nem telibe, teljes fedéssel gondoltam, hanem díszítésnek, vagy accent nailre. Én most pénteken egy vezetői tájékoztató meetingre egy rose gond lakkal, és két körmön half moon formában az Atlantissel mentem, egész diszkrét volt.És ez egy bank, szóval eléggé számít, hogy mennyire van jól felöltözve...

      Törlés