2015. március 8., vasárnap

Fancy Gloss - Frozen Berries

És ma következzék a kék sorozat után végre egy lila!

Ez is együtt érkezett a Blue Lagoonnal, és bevallom, rettentően féltem, hogy feleslegesen költöttem el ennyi pénzt erre a lakkra, és ki fog derülni, hogy van valami dupe a gyűjteményemben.
Szerencsére tévedtem. Nincs ilyen lakk a gyűjteményemben, bár egy lehetséges (és olcsó) dupe-ra fel lett hívva a figyelmem, de mint kiderült, az a lakk sem egyezik teljesen a Frozen Berries-el.

A visszafogott holo hatás egy szederszörp és padlizsánlila keverékét adó alapot tesz még szebbé, és állagáról, fedéséről elmondható ugyanaz, ami kék testvéréről: nem színezi el a körmöket, két vékony réteg elég, és valami fantasztikusan kellemes a használata.
Az üveget nézegetve rájöttem,hogy valószínűleg ugyanaz az ecsete, mint a Colors By Llarowe lakkoknak, és ezért is szeretem őket ennyire.

Én ezt a lakkot is a Llarowe webshopban vettem, de természetesen elérhető a Fancy Gloss saját boltjában is.


So, after all the blue holos I posted about lately, finally, here is something purple!

This one arrived together with Blue Lagoon, and I have to admit, I was really worried about finding at least one dupe in my collection. Fortunately, I was wrong about owning a dupe, and it turned out all of my purple holos were somewhat different, either by shade or by their holo effect. However, my attention was drawn to another possible (and even a budget one!) dupe, but it turns out, they are not the same. How could they be?

There is a special, but moderate holo effect in this lacquer, making the berry nectar-eggplant color base even more beautiful.

What I wrote about the use of Blue Lagoon applies to this one as well, buttery smooth application, opacity in two thin coats and a brush that is very easy to handle.
It turns out the brush is probably the same as in the CBL bottles, which makes me love this brand even more.

I purchased mine at Llarowe, but it's also available at the own webshop of Fancy Gloss.


 









 




 lightboxban /in lightbox





8 megjegyzés:

  1. Hűűűű, ez nekem nagyon tetszik *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is, de a Colour Alike 502 kellően hasonlít hozzá.

      Törlés
  2. Nagyon jól áll neked ez a szín és dögös benne a szivárvány-holo! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Erina ;)
      Szerintem Neked is jól tudna állni egy ilyen!

      Törlés
  3. Ez aztán holos :) Szép színe van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az a lakk, aminek ha meglátom a fotóit, hatalmasat dobban a szívem, és várom, hogy megint felkenhessem. Nem tudom mi van velem, pedig nem is sötétkék! :D

      Törlés