2015. március 7., szombat

Colors By Llarowe - Thriller

Lehet, hogy kicsit felül kéne vizsgálnom ezt a "nem vagyok kékes lány" kijelentésemet. Hiába vágom rá mindig a "melyik a kedvenc színed?" kérdésre azt, hogy a lila, belenéztem a szekrényembe, majd a lakkos dobozomba, és kiderült, hogy mégis a kék a kedvencem :)

És megint milyen színű lakkról írok? Hát persze, hogy egy kékes színről.

Ma a CBL (Colors By Llarowe) Thriller nevű csodája van terítéken, aminek az az aktualitása, hogy bár kifutó szín, de még pár stockistnál elérhető, ezért érdemesnek tartottam felhívni rá a figyelmet, és így gyorsan Ti is meg tudjátok venni még.

No, és akkor lássuk a tulajdonságait.

A színe egy csodás kékes teal, ez is könnyen kenhető, nem feogja be a körmöket, és két vékony rétegben (vagy akár egy vastagban) csodásan fed. Enyhén mattra szárad, ezért javaslom, hogy egy csillogó fedőlakkot kenjetek rá, én a HK Girl top coatra esküszöm a CBL holo lakkok esetében.

Nem is tudom mit mondhatnék még, csak magamat ismételgetem mostanában minden posztban. Imádom ezt a lakkot is, és örülnék neki, hogy ha valóban lenne az év minden napján időm lakkozni, hogy többször is legyen lehetőségem felkenni ezt a szépséget.

A poszt írásának időpontjában elérhető ez a lakk a Hypnotic Polish, a Harlow&Co, és a Rainbow-Connection oldalán is.


So it looks like I'll have to review my statement of blue not being my favorite color. I just looked into my wardrobe, then into my lacquer boxes and figured out, blue IS my favorite color after all. :)
Which is strange, because when someone asks me about favorites, I always say purple is my favorite color. Weird, I know.

And what color I am writing about again? A blue one. Okay, it's a blueish teal.

So today's lacquer is Thriller by CBL (Colors By Llarowe) and while this shade is going to be discontinued, it is still available at some stockists, so have a quick look at the swatches and grab your bottle while the stocks last!

So the facts: the color is a wonderful deep blue teal, it is fully opaque in two thin coats, the holo is spectracular and it doesn't stain the nails at all. Application is flawless, feels like butter on my nails.

I feel like I'm repeating myself in my latest posts, but I looove this lacquer. I wish I really had time to do my nails every day of the year, so I would be able to wear this baby more often.

Available (at the time of this post is being written) at Hypnotic Polish, Harlow&Co, and Rainbow-Connection.


















11 megjegyzés:

  1. Annyira örülök, hogy Llarowe-on még sikerült elcsípnem egyet és éppen úton van hozzám. Remélem, hogy annyira fog tetszeni magamon, mint élőben tetszett máson. ;)
    Neked is nagyon jóláll szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tutira tetszeni fog, és szerintem illeni is fog Hozzád! És már el is képzeltem,hogy milyen szépeket fogsz rá nyomdázni!

      Törlés
  2. Nagyon szép ez az árnyalat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg az, nem is értem miért nem tartják - akár másik néven - az állandó kollekcióban.

      Törlés
  3. Én is mindig azt mondom, hogy a rózsaszín/lila az én örök szerelmem, mégis a kék lakkjaim is szépen gyarapodnak. Persze ilyen szépségeim nincsenek, ez a lakk gyönyörű! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a kék lakk az, ami nagyon természetidegen (mintha a piros nem lenne az), és szokni kell a gondolatát, de aztán onnantól nincs megállás, és csak gyűlnek a kék lakkok minden lakk mániás lány polcán :)

      Törlés
  4. Ez aztán holos, nagyon szép, az ilyen se nem sötét, se nem világos színek a kedvenceim!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ebben a lakkban az a jó, hogy télinek is elég télies, de nyáron is kellően élénk lesz.

      Törlés
  5. Ez a melyik a kedvenc színed velem is megtörtént, hogy á, nem is szeretem a rózsaszín lakkokat, aztán abból van a legtöbb.

    VálaszTörlés
  6. Az imádott Thriller, nagyon jól áll neked is Suzie! :)) Nem szoktam semmiből két üveggel venni, de ennél a lakknál határozottan elgondolkodtam egy back up üveg beszerzésén.
    Az Unortodox Annie milyen élőben, szereted? Rá nagyon kíváncsi vagyok, várom a posztot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, Erina, tudom, hogy Te is mennyire szereted ezt a lakkodat.
      Az Annie-re még nem volt időm, most épp teljesen csupasz, vörösre elszíneződött körmökkel járkálok a világban :)

      Törlés