2014. február 22., szombat

Tabutéma: Chanel Taboo

Azért tabutéma a következő lakk,mert ez az én mértékeim szerint már szégyentelenül sok pénz pár mililiter lakkért,viszont annyira egyedi dologról van szó,hogy nem tudtam élni nélküle. Másik oldalról simán elkölt az ember egy buliban ennél többet is szeszre,én meg a kislányom születése óta úgysem bulizok,ezért nem emészt a lelkiismeretem (annyira).
Miután nemrég írt erről a lakkról két, nálam sokkal olvasottabb bloggerina, csodás fotókat feltéve, én nem tudok sok újdonságot elmondani erről a csodáról, csak a személyes tapasztalataimat, és azt, hogy én is imádom.

Tényleg nincs dupe-ja, a kék apró pelyhek leginkább nappali fénynél érvényesülnek, és az üvegben látható vöröses színt azzal a technikával lehet előcsalogatni, hogy száradást követően enyhén acetonos fültisztító pálcával megtörölgetjük a körmöt, és a lemosó első körben a kék pigmentet oldja fel, így viszont kevésbé érvényesülnek a kék pelyhek.
Egy, vastagabb rétegben is jól fed, ám most két nagyon vékony rétegben vittem fel a képek kedvéért. (amin az arany opi lakk társaságában látható, ott egy réteg van rajtam)
És még valami: a Seche Vite, ami sosem szed fel semmilyen lakkot nekem felkenéskor, szinte minden körmön oldotta a lakkot. Erre tekintettel másik fedőlakkot javaslok használni ennek a lakknak az esetében.








5 megjegyzés:

  1. Aa, még mindig annyira varázslatos ez a lakk♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orulok,hogy Neked is tetszik! Nagyon kene ebbol egy olcso dupe,nem igaz?

      Törlés
    2. Na majd a Dance Legend-nél! ;)

      Törlés
  2. Szép a színe :)
    Épp az előbb, a blogomon,válaszolva a kommentedre, húztam le a Chanel lakkokat, ennek milyen a tartóssága?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglepoen jo a tartossaga,az elso korben,amikor egy vastagabb reteget tettem fel es nem raktam ra fedolakkot,kibirta 4 napig,es akkor sem pattogzott,hanem megkopott a koromvegeknel.Masodszorra sajnos egybol kezmosas utan kentem fel,sima nail envyre,ket reteget seche vite-el es 4 oraval kesobb pattogzott le.ha megjon vegre a HK girl top coat,kiprobalom azzal is.No meg tanulsag,hogy nem lehet lesporolni az alkoholos attorlest lakkozas elott.

      Törlés