2014. február 16., vasárnap

Naild'it Aurora's Grape Escape

Ez a lakk még egy tavaly tavaszi szerzemény, és újra itt volt az ideje elővenni.
A Nailland elindulása, az A-England lakkok népszerűsége miatt ajánlom mindenki figyelmébe ezt a lakkot, mert van olyan jó és különleges, mint egy A-England lakk.

Az alap egy élénk lila szórt holo lakk, olyasmi jellegű, mint a Lady Of The Lake a fent említett márkából, de számos glittert is tartalmaz: rózsaszínbe hajló orgonalila négyzet alakú kis,és közepes méretűeket, akvamarinkék hexagon glittereket.

Az üveg formája is az a-englandéhoz hasonlóan szögletes, vékony ecsettel, csak a kupak fekete, és az üvegre címke van ragasztva, nem feliratozva van. A Naild'it azóta újabb arculatváltáson ment át, már nem ez a logójuk van, így az én fotóimon látottak nem fognak azzal egyezni amit most kapnátok ha rendeltek belőle. Az üvegben 15 ml van, ami azért vicces, mert a címke az enyében egy elnyomott sorozatból származik,és 30 ml van ráírva. (több színen is ez a címke volt,de az üvegben csak 15 ml van, ami azért így is sok)

A lakk állaga sűrű, de az egyenletes fedéshez két réteg szükséges, valamint az egyenletes felülethez bőséges alaplakk ajánlott.

Ez az egyik legmegbízhatóbb általam ismert indie márka, nem nagy a választék, de jó minőségűek a lakkok, és nem a beszáradós fajtából, ezért bátran ajánlom mindenkinek a megvásárlását. Én a llarowe webshopból vettem, de ők már nem forgalmazzák, mert a Naild'it saját értékesítésre áll át. Ennek ellenére a meimei signatures webshopban még elérhetőek ezek a lakkok.









1 megjegyzés: