2014. január 28., kedd

Moyra Sand Effect 581

Lányok, tudom, hogy az a pár szó együtt, hogy "Barry M Princess dupe" nem mindenkit hoz lázba, mert sem a dupe kifejezés, sem a Barry M név nem képezi mindenki alapszókincsét, de ha azt mondom, hogy egy közel kétezer forintos, egész Magyarországon egy helyen vásárolható exkluzív angol lakk tökéletes mását vehetjük meg potom 590 forintért, ami gyorsan szárad, nagyon szép, decens, és még tartós is, akkor talán már kicsit többen fogjátok rá felkapni a fejeteket.

Ez a lakk a tökéletes esküvői koszorúslány mani, illetve az a lakk, amiről nem bírjátok majd levenni a saját szemeteket, mert ahány fajta világításban nézitek, annyiféle a színe, és mégis csodaszép és különleges.

Texturált, tehát kissé smirglipapír érzés a körmökön, van, aki azért nem szereti az ilyet,mert nem állja meg, hogy ne simogassa folyton a felületét, de ha szeretitek ezt a finisht, akkor ez is egy kötelező darab azok gyűjteményében, akik nem utálják a rózsás színeket.

Próbáltam 3 féle világításban fotózni: halogén spotláma, természetes téli délutáni fény, és egy állólámpa fényénél. (és persze a nagy tepsitelefon árnyéka is ott van a képen, mert lusta vagyok megvágni a fotókat) :)

Íme:













1 megjegyzés: