2014. augusztus 16., szombat

Jade Vestido de Gala vs. piCture pOlish Monroe

Ma csak egy rövid kis poszt következik; íme rövid összehasonlítás: az isteni Monroe-t és a "szegény ember Monroe-ját" vetettem össze.

A Jade Special Glitz Vestido de Gala lakkja ugyan itthonról nézve nem annyira olcsó alternatíva a postaköltség miatt, de ha kb. 150. lakknak akarunk egy boró jelly lakkot holo részecskékkel, tökéletesen ellátja ez a funkciót, ráadásul nem kell 11-12 ml-t megvenni, és fajlagosan nézve olcsóbb is.
Viszont a holo izékék sima holo glitterek, nem pelyhek, ez a nagy különbség. A két réteges fedés, a csodás szín egyezik, árnyalatban is kellően közel vannak egymáshoz, sokan meg sem tudták különböztetni a kettőt a körmeimen, csak alapos nézegetés után. A lemosása a Jade lakknak egyértelműen nehezebb, de fóliás módszerre így sem volt szükség.
A fotókon két rétegben látható mindkét lakk, a Monroe a gyűrűsujjamon van.
Nektek mennyire tetszik a Vestido de Gala?
A Jade márka elérhető a Llarowe webshopján, míg a piCture pOlish Llarowe-nál, a Naillandben és Harlow&Co-nál kapható.

Today I only had time for a small comparison between the heavenly Monroe and "poor man's Monroe": Jade Special Glitz Vestido de Gala.
They are both burgundry jellies with holo particles, but while Monroe has flakies, its Jade sister has glitters, hence the removal is harder.
They both cover in two easy coats though, and if you only are looking for just a burgundy jelly with "something holo in it", Vestido de Gala is a perfect choice for its low price and smaller bottle.
The photos speak for themselves, they are both beautiful and honestly hard to tell apart.
The brand Jadeis available at Llarowe's webshop, while piCture pOlish can be purchased at Llarowe,, Naillandben and Harlow&Co.
How do you like the Jade one?










4 megjegyzés:

  1. jó a Jade,holóban nagyon frankó.
    ez a lakk is nagyon szép,ha nem lenne meg a monroe megvenném ezt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért van egy-két árnyalatnyi különbség, úgyhogy mindkét lakk elfér a gyűjteményben ;)
      Jade holót még nem próbáltam, de itt az ideje.

      Törlés
  2. Egy árnyalatnyi különbséget lehet látni a két lakk között, de csak ha nagyon alaposan megnézzük. Gyönyörű ez a szín ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban látható a különbség, ezért is döntöttem úgy,hogy a monroe is kell :)

      Törlés