2014. augusztus 24., vasárnap

ILNP - Cutie Pop

A mai poszt esetében azt kérem Tőletek, hogy higgyétek el nekem, ez a lakk nem olyan narancsos lazacszínű, mint a képeken látszik; az összes swatchon amit a google talál, egymástól eltérő színei van ennek a lakknak, és ennek oka abban rejlik, hogy egyszerre krém, holo és golden shimmer a lakk, ami minden fényképezőgép szenzorját becsapja.
A való életben egy barackba hajló lazacszínnel van dolgunk, ami visszafogottan holo, indirekt fényben pedig arany csillogással örvendeztet meg minket. Igazi giccsparádé, de a visszafogottabb fajtából.
Két rétegre volt szükségem a fedéshez, és úgy éreztem,szükséges hozzá valami díszítés, így fogtam egy pontozót, és más holo lakkokkal összepöttyöztem.
Még nem döntöttem el, hogy szeretem-e, a kezeimen jó volt nézegetni, de a swatchokat elnézve utálom. Lehet, hogy egy blogsale-en fel fog bukkanni, ki tudja? ;)
5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép ez a szín és a pöttyök is tetszenek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!
   Élőben tényleg sokkal szebb ez a lakk, a pöttyöket meg nagyon szeretem, mert marha egyszerű, és mutatós díszítés.

   Törlés
 2. Örülök, hogy egymásra találtatok! ;) én is nagy becsben tartom ezt a szépséget, bár állítom, minden körömlakkba beleszeretek másodszor is, mikor meglátom a húgom kezén, szerintem MINDEN lakk sokkal jobban áll rajta, mint rajtam.:D Így van ez ezzel a lakkal is.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vannak napok, amikor ránézek, és a falhoz vágnám, annyira rondának találom, aztán meg máskor szeretem :D Bolond vagyok.

   Törlés
 3. Suzie, ha egyszer ettől megválnál, én szívesen meglesném! ;) ^^

  VálaszTörlés