2014. augusztus 1., péntek

ILNP - Peace

Vannak lakkok, amiknek a neve teljességgel előre vetíti, hogy milyen hatással lesznek a viselőjére.
Az I Love nail Polish márka már önmagában is azt sugallja, hogy imádom a lakkokat (ki gondolta volna???), de a Peace név tlitalálat volt. Csak ültem az autóban, úton Balatonföldvár felé, és békésen csak a kezeimet néztem. Erről persze eszembe jutott egy jelenet tinikorom imádott sorozatából, a Buffyból, amikor az egyik szereplő, Spike (egy vámpír) közli, hogy "Én voltam Woodstockban, ettem egy hippiből, és a következő 6 órát azzal töltöttem, hogy azt néztem, ahogy mozog a kezem." :-D

Visszatérve a lakkra: Egy multikróm lakkról van szó, amely ugyan a leírás alapján kettő rétegben önmagában kéne fedjen, de én kipróbáltam, és arra jutottam, hogy 3-4 réteg kéne, ezért inkább két vékony réteget kentem fel egy vastag réteg fekete Golden Rose Rich Color fölé. A fekete lakkról elmondanám, hogy tényleg szuper, gyorsan megszáradt, és vagy kettő vékony rétegben, vagy egy vastagban eléggé jól fed, tökéletes alaplakk az ilyen multikróm lakkok alá.

Amit erről a lakkról tudni kell: Rettentően csíkozódik. Borzalmasan. Förtelmesen. De meseszép.

A színei: zöld, sárga, narancs, vörös, pink, magenta, püspöklila, szilvakék, tengerészkék. Egy álom. Színben valamennyire a Picture Polish Gravity-hez hasonlít, de nincsenek benne holo pelyhek, cserébe viszont tizedmiliméter mozgás is hatalmas színváltással jár.
Gyorsan szárad, fényes, igazából nem is kellett volna rá fedőlakk, de én a sok réteg miatt dobtam rá a jól megszokott Seche Vite-et.

Beszerezhető az I Love Nail Polish saját webshopján  $12.5-ért (plusz postaköltség).


8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Állítólag ennek a márkának, illetve a Dance Legendnek vannak a legszebb multikróm lakkjai. Annyira örülök neki,hogy most már ilyenem is van. :)

   Törlés
 2. Csodaszép, szeretem az ilyen lakkokat, mert önmagában sem unalmas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosa nezért szeretem én is. Érdekes, látványos, de nem kell sokat sz*rakodni velük, meg díszítésen agyalni :)

   Törlés
 3. Gyönyörűséges ez a lakk! Igazi kis gyöngyszem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban, úgyhogy egyáltalán nem bántam meg a csíkozódás ellenére a megvásárlását.

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Megértem! A Funshine Smoothie kivételével az összes ILNP lakkot el tudnám viselni.

   Törlés