2014. augusztus 4., hétfő

Orly - Miss Conduct + PiCture POlish - Douceur

Sziasztok!

Szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy régi Orly lakkot, amit méltánytalanul hanyagolt el a magyar közönség, pedig az egyik legszebb holo pelyhes lakk, amit ebben a témában alkottak. Nem állítom, hogy nincs nála szebb, de szerintem a Zoya Blaze-el simán egy kategóriában van, mivel úgy néz ki, mintha belülről világítana.
A Miss Conduct indormációim szerint még a 2012-es karácsonyi kollekcióban jelent meg, és bogyószínű jellyben nagyon apró holo pelyhek úsznak. Két rétegben _tökéletesen_ fed a folyós állag ellenére, és nagyon jól mutat más, hasonló finishű lakkokkal, én is ezért választottam hozzá a Douceur-t. A PiCture POlish nagyot alkotott ezzel a glitterbomb lakkal, mert az alap is különlegesen szép nude árnyalat, de a holo pelyhek, és a pink glitterek igazi csajos, mégis elegáns lakkot faragnak belőle.
Amíg az Orly lakk 18 ml-es, ezért egy egész életre kitart, a PiCture POlish a maga 11 mililiteres kiszerelésével, és három réteges fedésével kevésbé gazdaságos, már csak ezért is ajánlom ezt a kombót mindenkinek.
Az Orly lakk még elérhető a Perfect Nails webshopjában, a Douceur pedig a Naillandnél, Llarowe-nál, és a Harlow&Co-nál.

Hi ladies

this time, I would like to draw your attention to an old Orly polish, unfairly neglected by the Hungarian audience, which is one of the most beautiful holo flaky jellies ever been made, since it appears to be glowing from the inside. I can fairly say it is just as pretty as Zoya Blaze. 
According to my knowledge, was part of the 2012 Holiday collection. It appears to be a berry red jelly, with very small holo flakies floating it. Two layers is enough for full opacity, while it is a bit runny and looks gorgeous with lacquers having similar finish.Therefore, I chose to pair it with Douceur of Picture Polish. The brand created something great with this one, as the base is not only beautiful, but the holo flakes and the magenta glitters appear to be somewhat girly but still totally elegant.
While the Orly bottle holds 18 ml, therefore stands for life, the PP bottle is only 11mls, and requires 3 coats for opacity, so this has been the reason why I would recommend this combo to everyone.

PiCture POlish can be purchased at  Nailland Hungary (EU shipping available)at Llarowe, and at Harlow&Co.
 széndékosan homályosra fotózva, a fények miatt / photographed intentionally blurry for the lights to pop up


19 megjegyzés:

 1. Valami gyönyörű ez az Orly lakk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, szerintem is az, remélem nem fejezték be a gyártását, és továbbra is elérhető lesz.

   Törlés
 2. az orly lakk nagyon tetszik, a douceur viszont még mindig egy kérdőjel számomra. néha nagyon tetszik, néha meg egyáltalán nem tudom elképzelni magamon. még rágódom rajta egy sort... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak nehogy elfogyjon! Én a Monroe-val jártam úgy, hogy addig rágódtam, amíg el nem fogyott, ahhoz meg nem volt bőr a képemen, hogy úgy kérjem félretenni, hogy nem is biztos, hogy megveszem. Persze azóta már megvettem :)

   Törlés
 3. oh az orly nekem régi listás de mindig elfelejtem megvenni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha látod valahol, szerintem ne hagyd ki, mert nagyon jó!

   Törlés
 4. Még mindig oda vagyok érte, bár a képek meg sem közelítik, ahogy élőben mutatott rajtad!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!

   Valóban úgy érzem, hogy nem sikerült kellően megmutatnom a valódi szépségét, se az Orlynak, se a PP lakknak, csak kéne egy jobb fényképezőgép :)

   Törlés
 5. Ezt az Orly lakkot nem is láttam még, de mivel a közelemben nincs is Orly-árusitó hely, igy nem fenyeget a veszély XD Viszont a Blaze-t nemrég rendeltem meg, remélem az is ilyen szép lesz :) Összességében véve szuper mani lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy tudom, hogy a Perfect Nails webáruházban is simán lehet rendelni, illetve vannak területi képviselők is, akiknél ott a teljes árukészlet a kocsiban, hátha szerencsével jársz!

   Törlés
 6. Nem véletlenül vettem én is meg kb. rögtön azután, hogy megláttam rajtad, csodaszép. *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vajon hányan fognak ma a tegnapi tweeted után rohanni, és megvenni? A múltkor is ez lett a CC lakkokkal, amik szintén csodálatosak, csak nem figyeltünk rájuk eléggé.

   Törlés
 7. A Picture Polish lakk már régóta kívánságlistát...remélem sikerül hamarosan megvennem *-*, de az Orly lakk sem lehanyagolható szépség :)) *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindkettő nagyon szép, folyton azon kapom magam, hogy újra értük nyúlok, pedig más szépségek is várják a sorukat otthon :)

   Törlés
 8. Gyönyörű párosítás! Az Orly lakk nagyon tetszik, elfogadnám!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez az orly lakk valóban csodás, talán az a baj vele, hogy 18 ml-t kell egyszerre megvenni, ami nagyon sok.

   Törlés
 9. Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik a párosítás!

   Törlés
 10. Most felébresztetted bennem a vágyat az Orly lakkok iránt... nagyon-nagyon szép színe van ennek a lakknak *.*

  VálaszTörlés