2014. augusztus 18., hétfő

Flormar Color Madness Twist Up Lipstick - Party Pink

Sziasztok!

Ma megint csak egy rövid kis poszt jön, a múltkori nagy flormar beszerzésem újabb darabját szeretném három képben bemutatni.
A Color Madness Twist Up Lipstickről van szó, amit már jó pár blogbejegyzésben láthattatok másoknál, de azt hiszem, hogy a Party Pink (#11) színűvel még nem foglalkozott senki.
Az összes rúzsceruza ebben a termékskálában nagyon erősen pigmentált, finom cukros gyümölcsillatú, és fényes, krémes állagú.
A Party Pink egy hideg, lilás-pinkes árnyalatú rúzs, leginkább ez a szín felel meg az idei "radiant orchid" trendnek.
Meglehetősen tartós, nekem még ebéd után is látszani szokott a számon, ami nem sok rúzsról mondható el, ráadásul egyáltalán nem szárít. Őszintén szólva, engem, aki eddig kizárólag Bobbi Brown, Lancome, Dior és Clinique rúzsokat használt, nagyon meglepett ennek a rúzsnak a minősége. (igen, nem szégyenkezem, makeup sznob vagyok)

Próbáltam rendes fényképezőgéppel is fotózni, de teljesen más árnyalatot látott a kamera, mint ami ténylegesen rajtam volt, ezért kérem, hogy elégedjetek meg egy telefonnal készült fotóval.

Elérhető a flormar pultokon, Budapesten a Westend, Mammut, Árkád és Aréna Plazaban, valamint a Nailland Hungary webshopjában 2490,- forintért.


 Kettő, illetve egy rétegben felkenve

egy (!!!) rétegben szájon

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szerintem is nagyon szép, nem is értem miért hanyagolja a közönség ezt a színt. Viszont tény, hogy elég erős a színe, kell hozzá kis bátorság, hogy viselni merjem :)

      Törlés
  2. Wow, csodásan áll.:O majd egyszer élőben is megnéznélek így, sosem láttalak ilyen élénk rúzsban.:) De azt mondanám, hogy MINDEN NAP ebben járj, annyira jól áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, majd legközelebb :) Egyébként nyáron szinte minden nap ez volt rajtam miután megvettem, annyira szeretem!

      Törlés
  3. A Flormar rúzsai elképesztően jók. Van vagy 4db, és nem tudom őket megunni. Hihetetlen mértékben pigmentáltak, és elég tartósak is ehhez mérten. Az egyik gusztustalanlila rúzsom tőlük szerintem tiszta olyan, mintha a Lime Crime D'Lilac árnyalata lenne. Erről jut eszembe, a dupe szót csak lakkoknál szokás használni?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a dupe szó mindenféle dekorkozmetikumnál használható :) És azóta megvettem ebből a Berry árnyalatot is, imádom.

      Törlés
  4. Sosem próbáltam még Flormar sminkterméket a lakkokon kívül, de ahogy ezt elnézem, nem ártana lassan kipróbálni őket :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokáig tartottam tőlük, még azt is megkaptam, hogy "sminksznob" vagyok, de ezek a rúzsok nagyon meggyőztek, és mivel látom, hogy Te is szeretsz rúzsozni, bátran ajánlom, hogy próbáld ki őket, mert tényleg jó a minőségük.

      Törlés