2014. augusztus 31., vasárnap

Colors By Llarowe - Chillin' In Paradise

Sziasztok!
Folytatom a nyári lakk dömpinget, az Edina által már bemutatott Chillin' In Paradise lakkal.
2014 nyári CBL kollekció, és a megszokott egy vékony, és egy vastagabb réteg szükséges a fedéshez. A fotókon a középső ujjamon egy rétegben kentem fel, hogy látható legyen milyen így a fedése.
Csodálatosan szép égszínkék lakk, ami a legkisebb fényben is holo szivárvánnyal örvendeztet meg minket. Én imádom, pedig sok világoskék holo lakkom van, de ez a kedvencem.
Megvásárolható a Llarowe és Harlow&Co webshopokban.

Hi Ladies,

I go on with my "summer polish series", this time I present you pictures of CBL's Chillin' In Paradise, which has also been featured at Lakkomlakkom.
It1s part of CBL's 2014 Summer collection and for full opacity, it requires two coats: one thinner and a thicker one. On my middle finger, I used one coat, just to demonstrate how opaque one coat can be.
I have many light blue holo polishes, but this one is my favorite, because at the slightest light, I can see the holo rainbow.

Available at Llarowe and Harlow and Co.








6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Valóban az <3 Holoságban a Color Clubokkal vetekszik, árnyalatra meg a Blue Heaven, és az Over The Moon között van.

      Törlés
  2. Még mindig csodaszép ez a lakk, előbb-utóbb muszáj lesz beszereznem. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak siess, hogy nehogy az legyen, hogy megszűntetik a kollekciót. Gyorsan szokta a CBL cserélni a színeket :(

      Törlés
  3. Csodás!! De örülök, hogy a Refresh...ing lett végül az enyém, mert az egy hajszállal jobban én vagyok.:) és szuper elégedett vagyok életem első CBL lakkjával!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És mikor láthatunk végre képeket a Refresh---ingről? Mennyire zöld az ILNP Rehabhez képest? Most gondolkodom a megvásárlásán (már ha kapható még)

      Törlés