2014. július 30., szerda

Color Club - Blue Heaven + A-England Tristam + Pet'la

Sziasztok!

Kezdem túlságosan elhanyagolni a nyomdalemezeimet, és a kedvenc sötétkék lakkomat, és az új Color Club holo lakkom pont jó volt arra, hogy egy pofonegyszerű, de látványos manit csináljak, abban bízva, hogy Ti is kedvet kaptok hozzá.

A Blue Heaven egy nagyon szép égszínkék holo lakk, könnyen használható, két rétegben fed, de azért sajnos csíkozódik, ezért oda kell figyelni a felkenéskor. Gyorsan szárad, fényesre (én mondjuk használtam fedőlakkot). Nyomdázáshoz tökéletes.
Egyszerűen nem bírok mostanában többet mondani az ide felkerülő lakkokról, mint a réged, fény és száradás, de a CC-hoz annyit hozzátennék még, hogy 4 nap után mostam le, mert untam. Szóval a tartóssága normál, "emberi" körmökön brutál jó lehet!
u.i.: a macskaszőrért a képeken sorry, tudom, hogy igénytelen, de a szöszök kiretusálása jelenleg nagyon nem fér bele az életembe :)

A A-England lakkot a Nailland Hungarynál vehetitek meg, illetve az EU-n kívüliek a Llarowe webshopjából tudják beszerezni mindkét bemutatott márka lakkjait. Magyarországon a Color Club forgalmazóját pedig itt találjátok. Pet'la lemezei a márka saját webshopjában elérhetők.

Hi Ladies!

I'm starting to overly neglect my stamping plates; and my favorite navy polish and the Color Club sky blue holo varnish I recently purchased, was a good excuse to make a very simple, but spectacular mani, hoping that you also might get in the mood to make something similar.

Blue Heaven is a very beautiful sky blue holographic polish, easy to use, with two coats it is fully opaque. Unfortunately it can get easily brush stroke-y, so careful application is a must. It's quick-drying, glossy (even though I used HK Girl, as I usually do with all my holos). Perfect for stamping.  I assume it is a long-wear one as well, I had it on for 4 days, and I have to say, this is a looong time for me, since I'm always brutal to my poor nails.
Lately I seem to be unable to say more about polishes here on the  blog, I must have some kind of writers' block. :)
ps: sorry the constant cat hair on the pictures, I know that it's annoying, but I lack both the skills and the time to use PS to make them disappear from my pictures.

You can purchase A-England, G&G HK Girl and Color Club from Llarowe internationally, while the Pet'la Plate I used can be found on the Pet'la webshop.






















8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi, Te inspiráltál, hogy nyomdázzak bátran!

      Törlés
  2. Amikor a csodálatosat még csodálatosabbal vegyítjük, arra már nincsenek szavak. *_* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy vak vagyok, vagy hülye, hogy nem vettem észre a kommenteket, és tudom, hogy nem szereted, ha nem jön válasz, szóval SORRY!
      Eleinte nem emrtem a Tristam mellé semmit feltenni, mert ugyebár ő a legszebb kék lakk, de aztán felbátorodtam :)

      Törlés
  3. Ez a manikűr csodálatos! A rózsák a kéken pedig... hmmmm :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a minta nagyon el lett találva, imádom használni!

      Törlés
  4. Gyönyőrű ez a Color Club lakk. A webshop linkért pedig külön köszönet!

    VálaszTörlés