2014. július 20., vasárnap

Colors By Llarowe - My Own Private Paradise

Folytatom a CBL holok bemutatását, mert még mindig nem bírom elhinni mennyire csodás minőségűek.

Egy vastagabb rétegben is erős a fedésük, és a mai lakk sem képez kivételt e tulajdonság alól.
A My Own Private Paradise jól pigmentált, gyorsan szárad, a holo hatás is szép, és a színe egyszerűen mesés.
Az új kupak szögletesebb valamivel, de jó vele lakozni, én 2 vékony rétegben kentem fel (megszokásból, 1 réteg is elég lenne, de a blog kedvéért a kisujjamat egy réteggel fedtem csak, ezen enyhén látszik azért a foltosság)
A manikűrt szabadkézzel festett mintával dobtam fel, amihez a következőket használtam fel: Color Club Eternal Beauty, Zoya Aurora, Zoya Payton, és a vonalakhoz pedig az ezüst színű Moyra holo lakkot.
A CBL lakkok beszerezhetőek Llarowe saját webshopjában, és a Harlow&Co-nál, valamint napi szinten elmondok egy imát, hogy egyszer majd a mi Naillandünkben is legyen ez a márka :)

I will continue the introduction of the CBL nail polishes, because I still can not can not believe how wonderful their quality is. One thicker layer is enough for full opacity, and today's polish is no exception. My Own Private Paradise is well pigmented, dries quickly, the holographic effect is beautiful, and the color is just fabulous. The new cap is slightly squarer, but it is good to work with. I used two thin layers (habit, one coat is enough, but for the blog’s sake, I used only one coat on my pinky finger. The slight patchiness in visible only on macro photos, IRL you would not spot the difference) To lighten up the manicure, I did some free-hand painted pattern, to which the followings were used: Color Club Eternal Beauty, Zoya Aurora, Zoya Payton, and the lines have been made with the silver Moyra holographic polish. CBL varnishes can be purchased from Llarowe’s own webshop and at Harlow & Cot, and I say a prayer on a daily basis that someday our Nailland shall also carry this brand :)


3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű. Nekem csak egy holo lakkom van a CbL-tól, a Blonde Ambition, de én is dobtam egy hátast tőle annyira szép és erős a hologramos fénye. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még ezen kívül vettem most párat, és tuti, hogy nem ezek lesznek az utolsók. Ehhez hasonlóan jó minőségű indie holot eddig csak az ILNP és Cirque márkában találtam.

      Törlés