2014. július 24., csütörtök

Colors By Llarowe - Little Red Corvette

Ééééés megint folytatom a CBL márka lakkjaival, mert még a nyári időszakban szeretném bemutatni ezeket a csodás holo lakkokat, hátha valaki kedvet kap hozzájuk.

Ezúttal egy újabb vörös holot vettem, a Little Red Corvette-et. A lakkot csak led lámpánál fotóztam, itt nem nagyon látszott a különbség a korábban bemutatott The Man In The Red Suit-hoz képest, viszont napfényben a LRC inkább rézvörös volt, míg a TMITRS pedig egészen magenta árnyalatokat is tudott mutatni.
Ennél a lakknál is igaz az, hogy egy vastagabb réteg elég belőle, de én ez esetben is a két vékonyabb réteget preferáltam.
Díszítésnek egy egyszerű mintával nyomdáztam, a Pet'la márka "Basics 1" lemezéről választottam, és nyomdázáshoz a szuperpigmentál Colors By Llarowe - Black Gold,Texas Tea nevű lakkot használtam.

A lakkok beszerezhetőek a már korábban is bemutatott Llarowe és Harlow&Co webshopokban, a nyomdalemezt pedig a Pet'la Plate saját weboldalán tudjátok megvásárolni.

Aaaand, I continue with another lacquer from the CBL brand, because I'd like people to get to know them before summer ends, and who knows, maybe you might want to try them. 

This time I bought another red holo, entitled Little Red Corvette. I took photos only under LED light hence it does not really seem to show any difference with the previously presented The Man In The Red Suit to, but in sunlight the LRC was more of a copper shade, while the TMITRS could also show up magenta shades. 
With this lacquer a thick coat would also be enough, but I still prefer applying two thin coats.

I stamped on it with a really simple pattern from a plate from the brand Pet'la (plate is called "Basics 1" for some reason :-) ), and my choice of stamping polish was the super pigmented  Black Gold, Texas Tea, also by Colors of Llarowe.

The lacquers can be bought at the previously presented webshops of Llarowe and Harlow&Co, while the plate can be purchased at Pet'la Plate's own webstore.


És az összehasonlítás:
üvegben látszik a különbség
The comparison:
The difference is clearly visible in the bottles
A kisujj és középső üjj láthatóan magentább, ez a TMITRS, míg a gyűrűs és mutatóujj vörös, ez a LRC

 The pinky and the middle finger is more magenta (TMITRS) while the pointer and ring fingers are true red (LRC)

 Egy rétegnél látszik a fedés, és a különbség is.
With just one coat, you can see the difference and the opacity as well.
 lemosáskor is
and at removal as well

9 megjegyzés:

 1. Nagyon irigyellek a Black Gold,Texas Tea-ért, régóta szeretném nagyon-nagyon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is már annyira régóta szerettem volna ezt a két lakkot megvenni, de valahogy mindig lecsúsztam róluk. Most is a restock CEST szerint este 8kor volt, 8.30kor odaültem a gép elé, és már egy darab sem volt belőle. Aztán Pet'la Petra maradt fent nekem éjjel, hogy a következő restocknál gyorsan betegye a kosárba, és megvegye :) Igyekszem hamarosan befotózni azt is, és írni róla.

   Törlés
 2. Nagyon szép ez a szín is! :)
  Szuperek a Cbl holo lakkjai,én is szeretnék még pár színt ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nagyon hamar lecserélik a kollekciókat, résen kell lenni. Nekem is van egy jó pár a kívánságlistán, de szerencsére az újabb kollekciók is szoktak tartalmazni olyat,amit érdemes megvenni.

   Törlés
 3. gyönyörű ez a lakk, de nekem ezek csak önmagukban tetszenek, mindenféle díszítés nélkül, úgy már sok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Önmagában is csodaszép, de a fekete nyomdázás a végén azért kellett, mert annyira szikrázó volt a piros holo, hogy kb kiverte a szememet :)

   Törlés
 4. Én - tudod jól - nem vagyok egy vörös fan, de ez a lakk tényleg elképesztő. *_*

  VálaszTörlés
 5. Mindig visszajövök ehhez a poszthoz nyálat csorgatni. Mondanom sem kell, hogy ha lesz Llarowe rendelés, én TUTI ezt megveszem:)

  VálaszTörlés