2014. február 7., péntek

A-England - Dancing With Nureyev

Ezt a posztot már vasárnap este óta meg akartam írni, de jól tettem, hogy vártam vele.
Hogy miért? Mert vasárnap még meg akartam szabadulni ettől a lakktól, ugyanis túlságosan hasonlított rá a házilag kevert Moyra hibrid. Sőt! A Moyra kevert holo lineárisabb volt, míg a Nureyev szórt holo, és ezért az a csodaszép liláskék színe, amit a Nailland standjánál láttam (enyhe pinkes beütéssel) semmilyen körülmények között nem akart látszani, csak a sima pórias neonfényben.
Már akadt is volna jelentkező vevőként rá, persze szarért-húgyért (magyarul féláron), de nem ettem meszet, és a Naillandben picit elbeszélgettem Madlennel. Ő a két lakk özül persze egyből kiszúrta melyik az igazi, és többször is mondta, hogy bízik benne ,hogy megszeretem, mert szomorú lenne ha árválkodna ez a lakk (a többi 100 között, höhöhö). Ez a lány tündér, olyan őszintén szeretné,hogy jó helyre kerüljenek a lakkocskák. <3
Aztán már 5. napja a körmömön volt, és még egy minimális körömvégi kopás sem látszódott, míg a Moyra már rég pattogott le, ráadásul a munkahelyemen rajtakaptam pár kolléganőt, amint nézegetik a kezemet, és úgy döntöttem, hogy marad. Ha nyár lesz, és valamiért a szikrázó napsütésben lineáris holo-t akarok, jön majd a hibrid (mostantól csak így fogom nevezni, és lelki szemeim előtt, egy kád vízben ülő turbános nőt fogok vizionálni ezért), de addig szerintem elég sokat lesz rajtam a Nureyev.
Led lámpa, lightbox és jó kamera nélkül fotózhatatlan ez a lakk, a szépsége nem adható vissza, úgyhogy nagyon kevés képet készítettem.
Mindent összegezve, ha az ember lánya az szemet kápráztató holo élménytől, és a különleges liláskék árnyalat minden körülmények közötti láthatóságától, no meg a félmattra száradástól el tud tekinteni a tartósság, és a könnyű kenhetőség+gyors száradás javára, akkor ajánlott ez a lakk. Nekem kompromisszum megtartani ezt a lakkot, de elkótyavetyélni nem fogom, mert ahhoz túl értékes ár és érték alapján.
A fotókon a gyűrűs- és a mutatóujjon van hibrid, és élőben pont fordítva néznek ki az árnyalatok, a Nureyev ez a liláskék, míg a hibrid hidegebb kék.








2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ha esetleg tul draganak talalod,tenylev megeri a kek es a lilas moyra holot keverni...

      Törlés