2014. szeptember 5., péntek

piCture pOlish - Eyre

Elérkeztem egy újabb Ozotic újrakiadás piCture pOlish lakkhoz, és sajnos csak kevés képpel készültem, mert az Eyre sajátos árnyalatát lehetetlen kis kompakt géppel fotózni.

Talán már többen láttátok külföldi blogokon, akár posztokban, akár kommentekben, hogy sokan az A-England Dancing With Nureyevhez hasonlítják ezt a lakkoz, pedig nem dupe-ok. Az Eyre sokkal sötétebb, viszont ugyanaz a liláskékes az alaptónus, és a Nureyevet is nehéz rendesen fényképezni.

Az állagot nem mutatom be részletesen, mert már unásig hallotta mindenki, holo pelyhek, blabla, viszont az Eyre nem lesz lineáris tonnányi réteg után sem, de egyedülállóan fényes, és fémes hatást kelt. Akinek a holo pelyhes jelly finish nem jön be, de mégis szeretné "megkóstolni" ezt az érzést, annak bátran ajánlom ezt a kis különlegességet.

És tudom, hogy mindig csak hajtogatom, hogy most már lesz, most már lesz, de tényleg úgy hallottam, hogy ma este, vagy holnap újra kint lesznek a PP újdonságok a Nailland pultján!

update: még vámolandóak, de jövő héten már tuti kint lesznek :D


So here is another Ozotic re-release polish, unfortunately with only a few pictures. I was really trying, I swear, but this specific shade is just too much for my cheap compact camera to capture.

You might have already seen it on some blogs, even in posts or in a comment that many of NPAs say the shade is similar to A-England Dancing With Nureyev. Eyre is much darker and ha sthe holo flakes, but the basic tone of both polishes is that metallic purplish blue.Nureyev is also difficult to photograph, hence my terrible photos.

The consistency is not described in detail, because I keep repeating myself: holographic flakes, perfect consistency, opacity in two coats blah, blah, blah. The real difference between the other re-relase shades and Eyre is, that it cannot be built to linear holography and the shade has this metallic glint., so if you are not a big fan of jellies with holo flakes, but still want to try what it feels like to wear one holo flakie one of this brand, this is the one you might want to grab. 

Available at the usual stockist, such as Llarowe, Harlow&Co, Nailland...








6 megjegyzés:

  1. Őt én is nagyon nehezen tudtam fotózni sajnos....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Profi géppel biztosan jobban megy, de ez a blog pont nem arról szól :)

      Törlés
  2. Káprázatosan szép, fáj is érte a szívem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg hétfőn már meglesznek, és talán kint is lesz a standon. Akkor biztosan sikerül majd Neked is beszerezni!

      Törlés
  3. Én nem érzem indokoltnak a Nureyev mellé (magamnak), őt nagyon szeretem, dédelgetem, és azon kevés lakkjaim közt tartom számon, amit minden évszakban fel lehet kenni.:) Ez is gyönyörű, de mostanában minden lakk vásárlását háromszor is átgondolom.:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, teljesen, nekem ebben pont az tetszett, hogy nem az a sima jelly, mint a többi holo pelyhes.

      Törlés