2014. szeptember 15., hétfő

piCture pOlish Mardi Gras + Tiffany

Ma megint egy kevéssé színhűen fotózott manikár mutatnék be, mert a Tiffyany sokkal szepp, kékesebb színű, mint ez a sárgászöldes valami, amit látni fogtok a képeken.
Viszont a Mardi Gras csodálatos, élénk, semet kápráztató, és mégsem ízléstelen, vagy gicces. 2 rétegben elfogadhatóan fed (persze a fotókon látszik,hogy 3 réteg még jobb lett volna) Ráadásul olyan, mintha ezt a két lakkot egymásnak találták volna ki. Nézzétek csak!
Mindkét lakkot a Naillangben vettem, bár bevallom, ohgy az első Llarowe rendelésem óta izgatta ez a két lakk a fantáziámat, így ez a manikűr egy valóra vált álom!


This is a badly photographed mani, again. Tiffany is much more gorgeous and more blur in real life. But Mardi Gras? Gah, it's stunning! Vibrand, sparkly, and yet not distasteful. " coats were enough for it looking decent (although the macro photos do say 3 coats would have been better)  Also, it appears, these two were made for each other! Look!

I bought both lacquers at Nailland Hungary, but eversince I placed my first order at Llarowe, I wanted to buy both of these (got cartjacked two times!), so this manicure is a dream come true!
13 megjegyzés:

 1. Nagyon jól néz ki, habár magamon az ennyire színes csillámot nem igazán kedvelem - rajtad viszont csodásan mutat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig tényleg nem vagyok egy glitteres lány, de ez a lakk már régóta nem hagyott békén, és piszkálta a fantáziámat :) Persze most, hogy hazajöttem a nyaralásból, pont a középső ujjamról törtem le tövig a körmömet, szóval egy darabig nem lesznek szép swatchok :(

   Törlés
 2. tényleg a tiffany-hoz találták ki ezt a csillámtengert, csodásan mutatnak együtt! ^^ picit el is bizonytalanodtam, h lehet, h egyszer ilyen "sima, glitteráradatot is ki kellene próbálni tőlük, de szerencsére van még pár kinézett "hagyományos" lakk, így egyelőre ez nem fenyeget. múlt héten épp megtapogattam a tiffanyt, tökéletes türkizék szerintem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a tiffany csodás színű, de a mardi gras a legszebb glitteres lakkjuk, szerintem. Szebb, mint a Blogger meg a Color storm.

   Törlés
 3. Mindkettő gyönyörű, és nagyon jól passzolnak egymáshoz *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Nem bántam meg, hogy így kentem fel, de a lemosás nem volt a legegyszerűbb...

   Törlés
 4. óó ez nagyon jól néz ki így együtt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Örülök, hogy Neked is tetszik.

   Törlés
 5. Nagyon jó a párosítás, hihetetlenül jól mutatnak egymás mellett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hajlamos vagyok párosítások tekintetében túlzásba esni, de ebben teljesen biztos voltam; a fejemben olyan jól néztek ki együtt, amit Te is megerősítettél. Köszi!

   Törlés
 6. a mentazöld a kedvenc színem *.* bámulatosan szép ez a lakk... <3 ha most Pesten lennék, rohannék a naillandbe. :D

  VálaszTörlés