2014. szeptember 7., vasárnap

Egy piCture pOlish Chillax dupe - Color Club Age of Aquarius

Sziasztok!

Azzal kezdeném, hogy nem, nincsen meg a Chillax, tehát összehasonlítást nem fogtok látni, viszont a Nailland pultján lévő markarétát, és a Color Club lakkos swatchsticket egymás mellé téve simán látszott, hogy dupe-ok, ezért csak a szavam áll e posztban bizonyítákként.
Második kijelentésem, hogy erről a lakkról sem sikerült színhű képeket készítenem, élőben sokkal élénkebb, és zöldebb. Erről a lakkról készültek olyan fotók, amin úgy néz ki, mint a piCture pOlish Tiffany, míg a Tiffanyról meg teljesen zöld képeket lőttem :)

A lényeg, hogy a CC lakk két rétegben szépen fed, olcsóbb is, így jó alternatíva lehet azoknak, akik nem készülnek egy hátig koplalni az irodai menza helyett, hogy megvehessenek egy PP lakkot. :-)

A gyűrűsujjamra szintén a Color Club kollekciójából választottam lakkot, ez az Untamed Luxury, amely holo glitteres smaragzöld jelly, teljes fedéséhez 3 réteg szükséges, nekem a fotón csak kettő réteg van fent.

Mindkét lakkból volt bőven ottjártamkor az Aphrodite'97 üzletében, keressétek Henit, a vörös hajú eladólányt, készségesen fog segíteni. (valahogy az a vörös hajű lakkos eladólányokkal mindig így van, nem?) :D





6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez az Age of Aquarius! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokáig ellenálltam, de aztán csak megvettem, mert tényleg gyönyörű lakk.

      Törlés
  2. Nagyon szép szín! Egyébként a vörös hajú csajszik mindig rendesek...köztük én is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocs, hogy csak most írok, nyaraltam. Szóval tényéeg szép lakk nagyon! És nem is tudtam,hogy vörös vagy, a profilképen fekete a hajad.

      Törlés
  3. Meghalok, istenem, kell-kell-kell! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem mindkettőt. És az a jó, hogy csak egy ezres egy üveg, szóval még egész elviselhető az ára.

      Törlés