2014. augusztus 13., szerda

PiCture POlish - Hussy

Tudom, tudom, én is lassan kiváltom a közutálatot az állandó piCture pOlish posztjaimmal, de van némi aktualitása a posztnak, ezért nem tettem el későbbre.
A helyzet az, hogy  mostanában még sokkal nyáribb színeket viselek, de mivel a Hussy egy holo lakk, sötét színe ellnére csodásan fest napfényben. A poszt aktualitását pedig az adta, hogy volt szerencsém tesztelésre kapni a legújabb Pet'la kollekció lemezeiből, és díszítésként az Ohnomnom (vagy Nyami) nevű lemezről választottam egy szó szerint édes kis mintát.
A Hussy holo hatása indirekt fényben elég visszafogottnak tűnik, viszont napfényben és közvetlen fényben csodás ragyogással gyönyörködhetünk a "bijou holo" hatásban.
Én meg voltam róla győződve, hogy a Midnite Meteorhoz hasonlóan szükséges lesz a lakk felüleltét kevés acetonnal áttörölni, de erre nem volt szükség, egészen lineáris hatást tudtam elérni kettő közepesen vastag réteggel.
A gyűrűsujjamra az Orly Rage nevű foil finishű lakkját tettem fel, és a középső ujjamra is ezzel nyomdáztam, míg a Rage-re pedig a Hussyval.
Szerintem tökéletes párost alkotnak!
A Hussy beszerezhető a Naillandnél, Llarowe-nál, valamint Harlow&Co-nál.

I know, I know, you, Ladies will slowly be completely fed up with me going on and on about piCture pOlish. But believe me, there was a good reason for me not to wait, and post about this one now.
The thing is, I still wear a lot of shades that say "summertime" way more, but since the Hussy is a holographic polish; despite the dark color, I wanted to test it while there is enough sunlight to show its true beauty. I was lucky to receive a set of the latest collection of Pet'la Plate for testing, so for decoration I chose the plate "Ohnomnom" and picked a literally sweet little pattern. 
The holographic effect of  Hussy appears to be rather subdued in indirect light, but in direct light, its wonderful "glow from the inside" shows how unique this "bijou holo" finish is. 
I was convinced that, this polish would also require a little acetone swiping, just like Midnite Meteor, but that was not necessary, two medium-thick coats were enough for the holo to pop up. 
For the ring finger, I used Orly Rage, which is a rose gold foil lacquer, and also stamped with it on my middle finger, while onto Rage, I stamped with Hussy. 
I think they are an unbeatable duo!
Hussy can be purchased at  NaillandLlarowe, and at Harlow&Co.





















7 megjegyzés:

  1. Jajj, ő is nagyon szép... Ez a paletta pedig imádnivaló, egyszer nekem is muszáj lesz beszereznem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A paletta szép is, és jó is a minősége, róla mindegyik mintával jól tudtam eddig nyomdázni.

      Törlés
  2. a két lakk nagyon szép párost alkot, de nekem a nyomdázás már sok rá. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Hussyn a nyomdázás már tényleg sok, a Rage azért még elviselte magán ezt a kis mintát.

      Törlés
    2. igen, én is így látom! :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik! Be fogod szerezni?

      Törlés