2014. július 22., kedd

Orly - Lemonade + Dance Legend Rio 3

Nem szeretem a sárga színt. Se ruhában, se körömlakkban. Aztán megláttam Edina körmein egy csodaszép sárga lakkot, és AZONNAL kellett nekem egy hideg sárga lakk. Amihez persze szintén azonnal kellett egy sárga felső is (női logika).
Így futottam bele a Lemonade-be, amely épp cca. 500 forintra volt leárazva a ferfect nailsnél. A felső meg 50%-ra a Promodnál. Tuti nyerő üzlet, nem?
A sárga a körmeimen viszont túl erős volt, és mivel "tompítsam" ha nem világító neon glitterekkel? (csodás női logika megint) Így történt az, hogy drága férjemet megkértem arra, hogy vigye el a gyermeket a játszótérre, én meg másfél óra alatt ripsz-ropsz összedobtam egy manikűrt, a glittereket egyenként összeválogatva és rakosgatva (soha többet!)
A Lemonade 2 réteges, eléggé híg lakk, de biztosan fogom még használni, a Rio is gyönyörű, de büdös, és így együtt nagyon vonzzák a tekintetet :)










4 megjegyzés:

  1. oh micsoda sárga lakk.nagyon szép. nekem idén kedvencem a sárga-csak lakkban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én magamra sem ismerek; nem tudom mi ütött belém, hogy ezt így bevásároltam :)

      Törlés
  2. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy megérte az a másfél óra. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már túladtam a Rio-n, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogok beszerezni másik glitteres fedőlakkot, amivel tovább szórakozhatok. Amióta az instagramodon megláttam azt a bizonyos hop til you drop-os manit, azon kattogok, hogy kell nekem egy circle glitter fedőlakk :D

      Törlés