2014. július 18., péntek

Models Own - Magpie

Sziasztok!

Ma egy hosszabb szünet után újra egy - szerencsére - a Naillandben is elérhető lakkot sikerült használnom/fotóznom/írnom róla, és ez a rigótojást utánzó Magpie.
A kollekcióról, és a többi színről nem írnék, sokan megtették már előttem, no meg már egy jó ideje el is érhető ez a lakk, de amiért én most fontosnak tartottam elővenni az a mostani hőségriadó és a tény, hogy ez a lakk úgy néz ki, mintha egy csokiforgácsos mentafagyit üvegbe töltöttek volna.

Állagra sokkal-sokkal sűrűbb, egy teljes csepegtetőnyi Seche Restore után is kb bundaként terült a felvitt két réteg a körmömre, de nem folyt bele legalább a "hajlatokba", és a nyúlós,vastag állag ellenére szépen lehetett vele dolgozni.
Újravenném-e? Biztosan.
Jelenleg nehezemre esik megállni,hogy ne teszteljem le, hogy nincs-e esetleg csokis mentaíze :)



 összehasonlításképp: a kettő között







 bizony,buborékosodott rajta a frissen higított Seche Vite
 ennyire zsugorítja a SV




 az állag itt jól látható



6 megjegyzés:

  1. Ezennel ez is felkerült a kívánságlistámra. Nagyon tetszik, nagyon vidám, és kifejezetten az én színem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, szerintem ez teljesen nyári jellegű lakk, most érdemes megvenni és haszálni :)

      Törlés
  2. Én a sárgát és a kéket vettem meg ebből a kollekcióból, de el is adtam végül őket, mert nem bírtam megbarátkozni az állagukkal, meg sajnos nem is mutattak túl jól rajtam.

    U.i.: Tudnál csinálni Bloglovin' fiókot a blogodnak? :) Én ott követek szinte minden blogot, a te bejegyzéseidről viszont rendszeresen lemaradok így :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kéken én is gondolkodom, és az állaga valóban túl sűrű, de folyamatos higítással remélem, hogy kezelhető lesz.
      Bloglovin' fiókot tervezek létrehozni, mert valamiért hiába illesztem be a blogger követés gombot, hibaüzenet jön fel mindenkinek, nem enged feliratkozni.

      Törlés
  3. nekem is megvan, és annyira szép, az állaga viszont tényleg borzasztó, de ugyanezt tapasztaltam más Models Own lakkoknál is, úgyhogy én a márka sajátosságának könyveltem el ezt..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos a Models Own lakkok mind ilyenek, minden külföldi blogger ezt írta, hogy sűrű, nyúlós, és rémálom velük dolgozni :(

      Törlés