2013. augusztus 28., szerda

Hello Kitty - körömdísszel és szabadkézzel is

A héten ajándékba kaptam Erzsitől egy jó pár körömdíszt, és végre itt volt az alkalom kipróbálni. Ezzel egyidejűleg megint próbára tettem magam egy kis szabadkezes körömdíszítéssel is. Félsiker, hogy ugyan ronda lett, mint a bűn, de a kislányom Hello Kittyként azonosította ezt is, mutogatott és vigyorgott rá (még nem beszél a gyermek).

A festett Hello Kittynél jobb lett volna rendes mosolyvonalat festeni, és úgy megcsinálni az arcot, de ez hosszú körmön nézett volna ki igazán jól.

A körömdísz pedig teljesen sima, ezért a domború körömre helyezés előtt egy narancsfapálcikán kicsit meg kellett hajlítani, így nem áll ki a lakkból, és még a száradó, de már nem teljesen folyós lakkba kell belenyomni.

Felhasznált lakkok:
Nail Selection - ennek a száma egyszerűen lekopott az üvegről, de egyébként meg nem szeretem, mert 2 rétegben is foltosan fed, beszínezi a körmöket alaplakk ellenére, hamar kopik, és száradás után egyből felbuborékosodik egy alaposan zsírtalanított,víztelenített körmön is. (nem minden Nail Selection lakk ilyen, van olyanom is, ami 1 rétegben tökéletesen fed,és még tartós is)
Claire's fehér lakk
Maybeline ColoRama fekete lakk
Moyra Excellence Matte Top Coat
Seche Vite

Felhasznált díszek:
1 db 1mm-es sárga hexagon glitter
1 db Hello Kitty körömdísz






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése