2013. augusztus 3., szombat

Jindie Nails - Nude Beach - without the stars

Májusban a szülinapomra kaptam a férjemtől pár indie lakkot, és a most következő Jindie Nails darab is benne volt a csomagban.

Amikor Jen (a Jindie Nails szülőanyja) pár hónapja először tett fel képeket a nude beach nevű új kreációjáról, egyből beleszerettem - nude lakk, neon glitterekkel,hát ki ne szeretné? - de az volt vele a gondom, hogy csillag alakú fehér glitterek is voltak, aozkat pedig nem szeretem,mert hajlamosak a csillagok sarkai kiállni a maniból, aztán mindenbe beleakadva,letépődnek.

Nos, Jen megcsinálta csillagmentes verzióban is, így az egyik készletfeltöltés alkalmával le is csaptam rá, de csak egy mini üveggel, mert ezekből kb sosem fogyna el egy egész üveg nálam.

A formula elsőre tökéletes volt, de így, a kb 5. használat után már érezhetően kezd sűrűsödni, ami a glitteres indie lakkok típusbetegsége, ugyanis a lakként használt bázist sűrűre készítik eleve a gyártók, és az indie keverők is így hagyják, mert a glitterek ekkor nem süllyednek le az aljára. Pár csepp lakkhigító nem árt neki lassacskán.

Én úgy szoktam használni a jobb fedés érdekében, hogy egy hasonló színű lakkot kenek az alaplakk és a glitterbomb lakk közé, ez esetben egy krémfehér Moyra lakk volt, azt hiszem 34-es, és az első réteg glitteres lakknál igyekszem a lehető legkevesebb glittert felkenni, majd a teljes száradás után kenem a második réteget, és kicsit célirányosan helyezem el a glittereket a körmön, majd 2 réteg Seche Vite-tel simítom ki az egészet.

Mindent összegezve, nagyon szeretem ezt a lakkot, igazi nyári szín, és bártan tudom ajánlani, mert tele van mindenféle színű és méretű glitterekkel, ezért mindenhez megy.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, visszakerestem! Ezzel nincs gondod minőségileg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, ez volt az, amiről most posztoltam a Douceur mellé. Nagyon lesüllyedtek a glitterek, és össze is álltak, illetve a crelly alap nyúlós nagyon, túl sűrű, higítani kellett. De annyira szép, tipikus strand viselet.

      Törlés