2015. június 16., kedd

Nyári CBL színátmenetes manikűr

Megint egy twinkled t vinyllal alkotott manikűrt mutatnék be, nagyon jó minőségűek az új "matricák", és ezeken a nyári estéken valahogy nem jön össze nekem a nyomdázás, ezért ilyenekkel alkotok.

Előkaptam 4 lakkot a colors by llarowe kollekciómból, és azokkal bűvészkedtem: Blonde Ambition-Vivian+Edward+What's Your Dream? és a tetejére Black Gold Texas Tea

Az átmentetet szivacsos technikával csináltam, 2 réteg az egész, a fekete holo pedig egy réteg (igen,ennyire jól fed) Az egészre HK Girl fedőlakk ment, és íme! Remélem tetszik.

I'm here again with another twinkled t vinyl manicure. I don't know about you, but lately, I have difficulties with stamping, probably due to the heat, so when I'm in the mood for some nail art, I use my vinyls and stencils, because they are easy to use, and their quality is great.

I picked 4 shades from my colors by llarowe collection: Blonde Ambition-Vivian+Edward+What's Your Dream? and  Black Gold Texas Tea

The gradient is made with the sponge technique, two easy coats and I only needed one thin coat of the black holo. Yes, it's really that opaque.
I used HK girl top coat again, because of the holo, and that's it!






14 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon tetszik! :) Szèp az átmenet is és a matrica is szépen feljött, nincsenek 'recés' szélek, csak egyenesek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekeztem, de sajnos azért nem lettek egyenletes vastagságúak a csíkok. Még gyakorolni kéne, de nem sok volt ebből a mintából az íven, úgyhogy takarékoskodok :)

      Törlés
  2. Jaj, nagyon szép lett ez a minta!

    VálaszTörlés
  3. Eszméletlenül-hihetetlenül szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lehet kihívást indítani: megnéznék rajtad valami ilyesmit "Bia-színekkel" ;-)

      Törlés
    2. Szabad kézzel nem állnék neki, nekem pedig nincs ilyen sablonom, de ha lesz, csinálok ;)

      Törlés
  4. Jaj, ez olyan jó lett! A középső két ujjadat elfogadnám most rögtön a körmeimre. ;) *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nagyon mókásan nézne ki: két ujj kinő a körmeidből :-P

      Törlés
    2. :D :D :D :D De hülye vagy! Nagyon röhögök!

      Törlés