2015. június 14., vasárnap

Cirque Colors - Panacea

Nem tudom mennyire jön le a blogbejegyzéseimből/instagramról/twitterről (leginkább semennyire), de imádom a drumandbass zenét, és amikor megláttam, hogy van egy Panacea nevű lakk a Cirque kínálatában, azonnal meg kellett vennem, amikor volt egy csoportos rendelés.

Brutálisan élénk zöldessárga/sárgászöld?) színű lineáris holo lakk, abszolút nyári szín, egyáltalán nem irodakompatibilis, de kit érdekel? Nekem kellett.
Persze azért én semettem meszet, valami nail arttal tompítottam a két rétegben felkent lakk hatását, így esett a választásom egy jó kis aztec manikűrre, amit a frissen vásárolt twinkled t vinylokkal, és az Il était un vernis (vajon jól írtam?) Dahlia nevű lakkjával hoztam össze. Az egészre ment egy bő réteg HK Girl fedő (mert holo lakkhoz ez a legjobb) és készen is voltam.

I don't know how clear it is to my readers/followers that I'm a huge drumandbass fan (probably not at all), but when I heard there is a nail lacquer called Panacea, I knew I had to get it as soon as possible.
It's a brutally vibrant yellows-green/lime green linear holo, that is very intense, absolutely summery, definitely not office-compatible, and waaaay out of my comfort zone.

Since I am not completely out of my mind (yet), they only way I could imagine wearing it was to do some quick nail art. I picked up a few aztec vinyls from twinkled t and put it over my two thin coats of panacea. The other shade I used was Il était un vernis (hope I got the name right) Dahlia and I finished the mani with a generous amount of HK girl (because that's still the best top coat for holos)


14 megjegyzés:

 1. Hű, ez retina égető :D Nagyon érdekes ez a neon limezöld, én magamon biztos nem tudnám elképzelni, de rajtad remekül mutat ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Élőben kissé sárgásabb, csalóka volt a fotó, mert hideg fényű lámpa égett fényképezéskor. Napon teljesen más a színe, sárgásabb. Ilyen zöldes a reggeli, és esti fényben szokott lenni, illetve viharos időben.

   Törlés
 2. Ez a szín nagyon tuti! Addig nem nyugszom, míg nem lesz valami hasonlóm, vagy ilyen :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért szeretem a Cirque Colorst, mert nem követik a trendeket, hanem valami egyedit alkotnak, pl ezzel a színnel is. Remélem sikerül beszerezned, és tetszeni is fog.

   Törlés
 3. Vagány színek, nagyon tetszik!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, nyárra kellenek az ilyenek is.

   Törlés
 4. Nagyon ütős az alapszín. :) Nekem is egy kicsit erős, de ez a kék lakk nagyon szépen tompítja és egységbe hozza a manikűrt az én ízlésemhez. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, önmagában tényelg túl sok, túl ütős, ezért kell rá valami másik színnel minta.

   Törlés
 5. De jó színe van :) Az én főnökömet nem zavarná ez a lakk, bár azért mondjuk feketét én sem merek felkenni. Nagyon tetszik a mintával!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem már nem mernek beszólni, de az új nagyfőnök elé azért nem ilyen manikűrrel merek bemenni :)

   Törlés
 6. Magamon nem tudom elképzelni, de rajtad és főleg a kékkel kombinálva nagyon tetszik. :)
  Én megmondtam, hogy holo és gltteres lakkokra a HK a legjobb. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a HK-t azért ajánlottam neked évekkel ezelőtt, amikor először rendeltem a Llarowe-ról, mert a holokat szuperül kiemeli. Sajnos a buborékosodással nem lehet mit tenni, de elnézem neki.

   Törlés
 7. Állati ez a ragyogó zöld! Ez jöhetne...nekem a középzöldek pl. egyáltalán nem tetszenek. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem mindenféle zöld tetszik, de a CBL Gemini Rising szinű (és hasonló) lakkokat nem tudnám magamon elviselni én sem :)

   Törlés