2014. szeptember 13., szombat

ILNP - Homecoming

Megint ugyanúgy jártam. Egy majdnem fekete színű, sötétlila lakk, aminek a színét imádom, míg körülöttem mindenki megjegyzi, hogy feketére lakkkoztam a körmeimet.

A Homecoming az ILNP őszi kollekció másik sötét holo lakkja, amely a Black Orchid mellett a háttérben szépen belopta magát a színembe. Sötétlila, néha tengerészkék, enyhén felcsillanó arany csillámokkal, egyszerűen csodálatos. És csak két vékony réteg. És felhős időben is szép. Hát nincs szeműk az embereknek?



Here we are again. Another almost black purple lacquer, the color of which I adore, but everybody around me keeps saying I wear black nail polish.

Homecoming is the other one I ordered from ILNP's Fall collection and it quietly made me fall in love with it. Dark, deep purple shade, almost navy, discreet golden shimmer, 2 thin coats, looking amazing also in cloudy weather. Don't people have eyes?




















11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. nekem is tetszik, és majd hamarosan kipróbálom, hogy mennyire lehet vele nyomdázni, de szerintem jó lesz arra is

      Törlés
  2. nincs! ;)
    nem vagyok sötét körmös, de ez tényleg szemkápráztató! ;) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most meg is jött a kedvem hozzá, hogy újra felkenjem, csak nincs szívem lemosni a chevron manit,amit tegnap este csináltam :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Nekem is, de a Black Orchid mellett elég kis jellegtelen szegényke :(

      Törlés
  4. Jaj, ma ezt is nézegettem a Black Orchiddal együtt, mert dönteni akartam a kettő között, hogy melyik kell. És hát ez is fájdalmasan szép, de mégis a Black Orchid mellett döntöttem. Persze ha mondjuk valaki nekem adná ezt, nem vágnám hozzá :D :D sőt

    VálaszTörlés
  5. Ez a "feketére lakkoztad a körmeidet" annyira ismerős... Pedig nem, ráadásul ezt hogy lehet feketének nézni?? Egyébként meseszép :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esküszöm, színvakokkal vagyok körbevéve. A körmeim szerintük vagy feketék, vagy pirosak ,vagy sötétkékek. Tökre mindegy, hogy eltérő finishű, különböző árnyalatúak a lakkjaim. :-) Gondolkoztam már azon is,hogy csak azért mondják ezt a környezetemben, hogy megelőzzék a részletes review-t, amit le szoktam nyomni élőben :D

      Törlés
  6. Nincs szemük. Bár a Black Orchid valóban szemet kápráztatóbb, én órákig tudnám nézegetni az ILNP lakkokat, annyira beletaláltak a szívem közepébe. De komolyan. (hüpphüpp)

    VálaszTörlés