2014. március 24., hétfő

Hits - Mari Moon Dreamer

Sziasztok!

Újabb indie lakkal jelentkezem, ezúttal a HITS márka Mari Moon családjának Dreamer nevű multikróm lakkjával.

Azért a multikróm kifejezést használom, mert ez a lakk nem egyszerűen két szín között váltakozik, hanem rézvörösből lilán át tengerészkékbe megy át a színe.
Az üveg sajnos csak 6ml-t tartalmaz, mindent 7,5$-ért (a llarowe.com-ról rendeltem), és a fedése önmagában igen gyenge, de fekete alappal használva mindenért kárpótol.
Gyorsan szárad, az ecsete széles, rugalmas, jól kenhető tökéletes állag, és B3Free formula jellemzi.
Hibájaként azt tudnám felhozni, hogy mint minden króm finishű lakk, ez is hajlamos a csíkozódásra.
A fotókon a HK Girl fedőlakkal látható, amely az eddigi pár manikűr alapján csalódás a külföldi blogok pozitív kritikáihoz képest, mert lassan száradt, nem egyenlítődött ki jól a felkent réteg, és nem is adott semmit a lakk fényéhez, de legalább jó drága volt. :-D
A fotók nappali fénynél, illetve halogén izzó fényénél készültek, és sajnos a lilás-kékes árnyalatot nem sikerült elkapnom.

Ti szeretitek a duokróm/multikróm lakkokat? Önmagukban,vagy fekete alappal használjátok őket?












2 megjegyzés:

  1. Szép :)
    Különleges kapcsolatom van a duo/multikróm lakkokkal, máson nagyon tetszenek de magamon nem.....viszont kezdek változni, a Barry M új duokróm lakkjából már vásároltam :D

    VálaszTörlés
  2. Élőben még jobban néz ki, de tény,hogy hosszabb körmökön mutat jól, ezért most én sem reszeltem le csutkára. A Barry M lakkról várom,hogy beszámolót írj!

    VálaszTörlés