2014. március 4., kedd

Essie - thigh high

A mai napra a férjem választása erre a lakkra esett, és egyre inkább meg vagyok róla győződve, hogy szuper ízlése van :)
Ez a lakk egy csodaszép, gyöngyházfényű rubinvörös-bordó lakk, ami a felvitt rétegek számától függően lesz rubinvörös/borvörös/bordó színű a körmökön. A szokásos essie ecsettel van dolgunk itt is, ezért nem fotóztam le külön, és kezdek egyre jobban ráérezni arra, hogy mennyi lakkot kell lehúzni az ecsetről, ami nagyon sok lakk felszívására képes.
A rétegek szuper gyorsasággal száradnak, nagyon magas fényűre, és ennél a lakknál a három réteg ellenére semmilyen gondom nem volt sem a körömvégeken, sem a felkenéssel, nem folyt meg sehol.
Bátran állíthatom, hogy az essie szerelem folytatódik, imádom ezt a lakkot is. Tarósság témában szuperül teljesített:3 nap kopás nélkül.

És most következzen sok egyforma kép :)
 egy rétegben így fed: (az ujjamat pedig a japán szakácskéssel faragtam meg a hét közepén. picit fájt azért)




 türelmetlen gyermekem nem tudta megvárni a teljes száradást, fel kellett vegyem az ölembe, ekkor történt a "baleset" a mutatóujjammal :)




 ilyen természetes fénynél
 mire jó ha az ember férje professzionális dj? csodásan lehet swatcholni a dj fülesével :D
 aki pedig hozzánk hasonlóan mindenhol világos színű szürkésfehér szőrt szeretne látni, ruházzon be egy whiskas cicáca! garantáltan mindenen ott lesz a szőre, leszedhetetlenül. a brit rövidszőrű elnevezés ne tévesszen meg senkit, rövid, se sok a szőrük!


2 megjegyzés:

  1. Ha ebből a készletből egyszer bármelyiket is megunnád, én jelentkeznék érte! Egyszerűen meseszépek! :)

    VálaszTörlés
  2. Az essie lakkok hihetetlenül jól bírják. Én még mindig a catrice dry fast top coatját gyűröm sajnos, de még azzal is nagyon tartósak. :D

    VálaszTörlés