2014. március 20., csütörtök

Different Dimension - Orion Nebula

Ez a lakk a legutóbbi llarowe rendelésem része volt, és már legalább egy éve kívánságlistán szerepelt nálam.
Hosszú távon a minősége majd elválik,hogy milyen mert a kézzel kevert glitterbomb lakkok nagy glitterjei hajlamosak az üveg széléhez tapadni, lesüllyedni, és az üvegen már most ennek jeleit látom.
A lakk maga ey fekete jelly alaplakkban úszó kerek glitterekből álló orgia: hatalmas orgonalina holo glitterek, és két kisebb méretű fuksziába hajló lila korongok dobják fel.

Az jelly gyenge fedése miatt ehhez a lakkhoz mindenképp kell egy réteg jól fedő fekete lakk, de az nem baj ha foltosan kerül fel az alap. A legissebb méretű glitterek könnyedén jönnek fel az ecsetre, a közepesen folyós, erősen zselés állagú lakkban nem kell halászni őket, viszont a nagyobb glittereknek halászásra, és "felvesz-odahelyez" technikára van szüksége. Mivel a nagy korongok a domború körömfelületre nem simulnak rá a merevségük miatt, egy vastag réteg seche vite ellenére is kicsit kiállnak a szélek a lakkból, úgyhogy vigyázni kell a kész manikűr esetében is, hogy nehogy beleakadjon a széle valamibe, ami letépi a glittert, ezzel elcsúfítva a látványt, ami egyébként magáért beszél.
Most nagyon lelkesedem ezért a lakkért,szerintem gyönyörű, olyan ,mintha ékszer lenne a körmömön.











6 megjegyzés:

  1. vááó tiszta kozmikus lakk a lámpa alatt :D jó kis darab :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! és meglepően tartós is. csak a lemosása egy rémálom :D

      Törlés
  2. Nagyon szépen mutat a körmödön! Nekem a kék verzió van meg, a DA BA DEE - ez milyen név már? :) Tíz ujjas felkenésre még nem szántam el magam, mert én is tartok a lemosástól. Accent nailként viseltem párszor a nyáron. Szerettem, de a pici és domború körmökkel megáldott lányoknak tényleg nem a nagyglitteres lakkok a legideálisabb választás. Két jó vastag réteg fedővel szoktam orvosolni a kiálló részeket. Ettől eltekintve viszont gyönyörű és tényleg nagyon különleges. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mai szemmel nézve nagyon gagyik ezek a képek, úgyhogy lehet,hogy megpróbálom megint felkenni, és befotózni. A hatalmas glitterek sajnos az üveg falához vannak tapadva, és nem lehet őket levakarni :(

      Törlés
  3. Ééés egy kerek glitteres lakk is régi álmom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont szombaton tettem fel, de küzdöttem emgint vele, mert a nagy glitterek kiállnak a körömből, úgyhogy inkább csak az egészen kicsiket, és a közepes méretűeket teszem fel a kezemre.

      Törlés