2013. szeptember 1., vasárnap

Jindie Nails - Princess Breath

Mielőtt még a nyári színek erre a szezonra nyugdíjba vonulnának, sorra felkenem utoljára a kedvenc nyári lakkjaimat.
Ez a lakk is a nagy születésnapi lakkrendelés része volt, egy igazi csajos mentaszínű glitterbomba. Mit mondjak róla? Imádom. Alaplakkal szoktam használni, a Moyra Pastel shades mentaszínű lakkja tökéletesen megfelel erre a célra, és attól függően, hogy épp hogyan sikerült a fedés, egy- vagy két rétegben használom. A kerek fukszia glittereket kicsit halászni kell, és egyébként  ezt a lakkot is ajánlatos a pöttyözgetős módszerrel feltenni, nem úgy, mint egy hagyományos sima lakkot.
Tömve van glitterekkel, és a formula elég sűrű, ezért ajánlatos elsőre keveset tenni fel belőle, aztán feltenni még pár glittert, ha akarjuk.
Egy réteg Seche Vite-et használok fedőlakként, a felszín elsimítására.
Fotódömping következik.

Before my summer favorites go to retirement for this year, I wear these polishes one and after, to say goodbye to them.
This one was part of the big birthday order, a real girly mint glitterbomb.
What can I say? I love it! I usually wear it with undies, the mint shade of Moyra's Pastel Shades is perfect for it. Depending on how much coverage I got, I use one or two coats, with the dab and place technique. The round fuchsia glitters do need a bit of fishing, but that's okay. The formula is thick and it's packed with glitters, so I recommend using a light coat at first, then placing a few more glitters if needed.
I use one coat of Seche Vite to smooth the surface.
Photo dump below:













2 megjegyzés:

  1. Teljesen beleszerettem *.* bár jelenleg minden ezt váltja ki belőlem, ami menta, ami kör glitter, ami indie, hát még együtt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jobb minőségű a Nude Beachnél, de ennél meg túl sok glitter jutott a lakkomba, ezért higítottam, és 3, vagy 4 kövér csepp menta moyra lakk is került bele, így tök jól lehet egy év után is használni.

      Törlés