2013. szeptember 20., péntek

Born Pretty Holographic Nail Polish 11#

Ez a lakk a múltkori nagy Borpretty Store rendelésem egyike, már szerepelt a blogon, de nem erre fókuszálva. Ugyan a múltkor csúnyán beszínezte a körmeimet, de úgy gondoltam, hogy a lakk színe annyira gyönyörű, hogy adnom kell egy második esélyt neki.

A lakk felkenése maga az álom, a kis kupak ellenére az ecsettel jól lehet dolgozni, nem folyik, és két rétegben tényleg szépen fed. A holo hatás napsütésben káprázatos, de sima természetes fénynél és mesterséges fénynél is érvényesül. Tegnap voltam vele egy elég fura világítású helyen, ahol nem jött ki egyéltalán a holo, de a színe még így is csodásan szép mély lila.

Egy réteg fedőlakkot használtam, nem tompítja a holo-t, mint az UP Colors lakkjánál. Már fent van 2 teljes napja, mosogattam, takarítottam benne, semmi baja, nem kopik, nem pattogzik. Meglátjuk majd,hogy két réteg alaplakkal mennyire színezi be a körmeimet.

Díszítésként az Orly - Shine nevű fólia hatású lakkjából tettem fel ezüst csíkokat.

This varnish was one of the ones I ordered from Born Pretty Store a few weeks back and it already appeared in a previous post, just did not focus on this one. Despite the pretty bad coloring job it did on my nails, I loved the color so much I felt like I needed to give it another shot..

The formula applies like a dream, and despite the small handle on the brush, it is easy to work with the brush, the varnish doesn't flow elsewhere, just where you want it. Full opacity can be gained in 2 coats, and the holo effect is stunning in direct sunlight. You can see the holo in daylight (indirect sunlight), as well as in artificial light. However, I've been to a place yesterday where the lights were really strange and the holo effect was almost invisible, but the purple color itself was beautiful.
I used one coat of top coat, which didn't dull the holo, not like in the case of the UP Colors varnish in my previous post. I've been wearing it for 2 days in a row not, no signs of chipping or tip wear and I cleaned the house and did the dishes in it.
We'll see how much it colors my nails again, this time I used two coats of base coat.

I used the silver foil effect varnish by Orly (shade: Shine) to do the accent nails.


2 megjegyzés:

  1. nagyon szép :) nekem a nude szín van meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, nekem is van abból is, egy korábbi bejegyzésben írtam róla, és kommenteltem a blogodon, hogy milyen szép. ez a lila most már szerda óta fent van a kezemen, még mindig nem kezdett el kopni

      Törlés