2015. április 4., szombat

piCture pOlish - Desire

Lakkstop van nálam hosszú hetek óta, de tegnap megtörtem, ugyanis a Naillandbe is megérkeztek a limitált PP Vampy Chameleons lakkok.
Amennyire mondtam, hogy nem fogok elcsábulni, meg, hogy biztosan a Karma és a Zoya Payton vonalához hasonló lakkok lesznek, úgy rohantam legközelebbi  naillandbe, hogy gyorsan vegyek legalább egyet.
A Desire és a Nemesis haza is jött velem, és gyorsan ki is próbáltam a Desire-t.

Két réteg, csodálatos szórt holo, szemcsék és pelyhek is a néha kékesen csillogó szilvalekvár színű jelly lakkban. Imádom.

Elérhető a Naillandnél.

I've been lacquer sober for some weeks now, but I've sinned again :) And it's all because the new vampy chameleons of piCture pOlish are limited ones, and I knew I had to get some of them!
I ran to the nearest Nailland shop as soon as possible, and quickly grabbed myself a bottle of Desire and Nemesis.

I have tried Desire so far: it's a two coater plum jam color jelly packed with holo flecks and dust, and it makes the lacquer glow from the inside with that signature PP scattered holo I love so much. The added bonus is the blueish color it shows in some light, it's to die for!

Available at the international stockist network of picture polish.






7 megjegyzés:

  1. Tényleg gyönyörű, de már immunis vagyok a PP-kre vásárlás szempontjából, tegnap kentem fel az O'Harát, ma már kopik a vége, egy helyen megpattant, úgy viselkedik rajtam, mint a legolcsóbb lakkom. Másnak meg irtó tartós. Kár :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban van tartósabb, olcsóbb lakk, de nekem azért marad dobogós ez a márka, mert nem fogják be a lakkjai a körmömet, és mert csodálatos színű, különleges finishű és árnyalatú lakkjaik vannak, amivel dolgozni is nagyon könnyű.

      Törlés
    2. Tényleg különlegesek és nekem sem fogják be a körmömet, ezzel nem is lehet vitatkozni :)
      Olyankor szoktam felkenni az enyémeket, ha alkalom van vagy csak 1-2 napot megyek dolgozni és nem bántam meg, hogy megvettem őket :)

      Törlés
  2. Mikor megláttam az új kollekciót, ennél a lakknál rögtön ugrott egyet a szívem... annyira, de annyira ÉN, muszáj lesz beszereznem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez a vampy kollekció nagyon illene hozzád mind!

      Törlés
  3. Mikor megjelent a kollekció, nagyon MEH érzésem volt, még a swatchok alapján sem tetszett annyira semmit, hogy fontolóra vegyem bármelyiket is. Scandaltól és poisontól kirázott a hideg.. Aztán persze megláttam őket élőben... Első körben revenge és nemesis jöttek velem haza, aztán másnap (vagy talán harmadnap) a másik 4 lakk is:) Nagyon tetszenek a képeid!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. UGYE? Emlékszel, én is mondtam ,hogy meh, meg, hogy a régi pp és zoya vampy holo pelyhesek újracsomagolva, err ekiderül, hogy baromira nem, és kb mind nagyon szép!
      Annak meg különösen örülök,hogy tetszenek a képek ;)

      Törlés