2015. február 24., kedd

Nyomdázós mani: holo gradient+ Pet'la

Sziasztok!

A Pet'la márka anyja, Petra volt olyan drága, hogy pár hete személyesen elhozta nekem az új kollekció mintadarabjait, és hagyta, hogy tesztelgessem picit az új mintákat, és mélységet.

A mai posztba egy, a Three Times nevet viselő lemezről választottam mintát. A lemez témája a háromszögek köré épül, és szerintem ez az egyik legjobb minta: virág, de mégsem az, háromszögek vannak benne, de nem éles sarkokkal.

A nyomdázás alá alapnak egy színátmenetes manikűrt készítettem, amelyhez szivaccsal vittem fel a következő 3 lakkot:

ILNP Dreaming in Violet, Dance Legend Optical Illusion, és ILNP Black Orchid.
A nyomdázáshoz a Barry M márka ezüst foil lakkját használtam, majd az egészre egy réteg Seche Vite fedőlakk került.

Általában nem szeretem azt, hogy ha minden körmöm teljes mértékben össze van nyomdázva, de ezt most nagyon élveztem.

A lakkok elérhetőek a Nailland Hungary kínálatában, és ezt a Pet'la lemezt pedig a Pet'la hivatalos webshopjában tudjátok megvenni.

Hello girls,

A few weeks back I had a quick visit by Petra, owner of Pet'la Plate. She hand delivered me the plates of her latest collection, and allowed me to test and play with them.

For today's mani, I picked the plate "Three Times", which contains different patterns with triangles.

The one I picked is my top favorite from the plate, because it contains triangles with round edges, and the triangles add up a few really pretty flowers.

As a base, I made a gradient mani using ILNP Dreaming in Violet, Dance Legend Optical Illusion, and ILNP Black Orchid.
For stamping, I use the silver foil lacquer by Barry M and then I added a thin coat of Seche Vite.

Usually I don't like having full nail stamping on all my nails, but I really enjoyed wearing this one. Hope you like it as well.

All of the lacquers are in the catalogue of Nailland Hungary, while you can purchase this plate straight from Petlaplate.com.






9 megjegyzés:

  1. Az átmeneted is nagyon szép lett, és a minta is tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekeztem, bár nem lett olyan tökéletes, mint szerettem volna, a minták így is hiányosak több helyen is.

      Törlés
  2. Szerintem is nagyon jó lett a manikűr, a lemez is szuper lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Andi, nagyon jól esik, hogy tetszik. Arra viszont szeretnék tippeket kérni, hogy hogyan érjem el azt, hogy kevesebb hiány/folytonossági hiba legyen a mintákban, mert mindegy mennyit gyakorlok, és milyen lemezzel próbálkozok, sosem lesz tökéletes. Lehet, hogy másnak sem, csak ők nem tesznek fel ennyire makrókat?

      Törlés
  3. Hű de szép! Jól kihasználható a lemez! Nekem meg azt nehéz megállni, hogy ne nyomdázzak minden körömre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy látom, hogy ezek az új lemezek szinte mind nagyon jól kihasználhatók lesznek, nem leszek velük olyan gondban, mint pl néhány moyou pro xl lemezzel, hogy veszettül vágyok mondjuk 2-3 minta miatt a lemezre, de nem veszem meg, mert a többi ötöt, vagy mennyit az életben nem tenném fel a kezemre.

      Törlés
  4. Szerintem nagyon szép lett! Jó a minta, tetszik az átmenet. Örülnék, ha a lemezekről majd írnál kicsit bővebben is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen írok, de mit szeretnél tudni róluk?

      Törlés
  5. Na, csak eljutok a kommenteléshez is. :) Szóval már az átmenet is nagyon tetszik, a nyomdázás pedig csak fokozza ezt. :) Szerintem csodás lett, és a lemez is eléggé elkezdett érdekelni, hála neked. :)

    VálaszTörlés