2015. február 22., vasárnap

ILNP - Metropolis

Sziasztok!

Nemrégiben ILNP készletfeltöltés volt a Nailland háza táján, és a gyűjteményem újabb szépségekkel bővült, így gyorsan bemutatnék pár képet a Metropolis nevet viselő ultrachrome pelyhes lakkról.
A legtöbb blogon már biztosan láttatok fekete és fehér alapra kent fotókat a lakkról, én viszont a "rendes" ultrachrome párjára, a Peace-re kentem fel, hogy egy újabb arcát láthassam ennek a lakknak.
A Peace fekete alapon,egy rétegben volt a körmeimen, erre került 2 réteg Metropolish, a saját ecsetével, nem szivaccsal.

Mit is mondhatnék? Imádom. Csorog a nyálam még most is a képektől, és az a tudat, hogy nem szenvedős a lemosása, hiszen a pelyhek feloldódnak, csak hab a tortán. Gyorsan fogynak majd nálam ezek a lakkok :)

Ti kinéztétek/megvettétek már valamelyik kis pelyheskét?

Elérhető a Nailland Hungary kínálatában.

Hiya,

I've recently added a few ILNP ultrachrome flakies to my collection, and I decided to pair them with their "regular" ultrachrome siblings, just to sjow you another side of these beauties. You may have seen them on black or white on other blogs, here you'll find swatches of Metropolis over Peace. I applied a single coat of Peace over black base, and then I  added Metropolis. 2 easy coats, its own brush,no sponge.

I can't help myself, I'm still drooling over these photos, because it is just that gorgeous. The removal is no fuss either, the flakes simply dissolve in your remover, so I predict these babies will be very popular.

Have you bought any of these flakies yet? If not, which one is on your wishlist?

Available at Nailland Hungary, with EU shipping.





14 megjegyzés:

  1. Na, végre valamilyen szín, a feketén kívül, amin még jól mutat. De még mindig nem tudom, hogyan is viszonyuljak ezekhez a pelyhes lakkokhoz... Katasztrófa!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd átjössz hozzám, kipróbálod, és szerelembe esel velük ;)

      Törlés
  2. No, csatlakozom Ritához. Eddig ez a legszebb kombó amit láttam.
    Nekem a Peace holo változata van meg :) bár még nem próbáltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon gondolkodom azon, hogy valamelyik ultrachrome holot megvegyem, mert csak egy Hits márkájú multikróm holo lakkom van (a DL Different View-t ugyebár elajándékoztam, mert nem illett hozzám).

      Annak örülök,hogy nem tartjátok hülyeségnek ezt a kombót, most kipróbáltam pár napja a Masquerade-et és az Electric Carnivalt, szép az is, de nem tudtam jó fotókat készíteni, úgyhogy majd még próbálkozom velük.

      Törlés
  3. Gyönyörű kombináció! :) Nekem is bejönnek az ILNP pelyhesek duokróm/multikróm lakkon. Legutóbb a DL Sulley + ILNP Luna párosban gyönyörködhettem a körmeimen.
    Nincs túl sok multikróm lakkom, de akinek nagyobb készlete van belőlük, annak határozottan érdemes keresnie hozzájuk párt a pelyhesekből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erika, mi a véleményed, a Metropolis mellé értdemes a Lunát megvenni?
      Még a Supernovát néztem ki magamnak, neked az is megvan, ugye?

      Törlés
  4. Nagyon jó kombó, így még feltűnőbb az egész! Egy ILNP ultrachrome vagy holos ultrachrome-om sincs, lehet végre kellene egy-kettő. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagy pofával mondtam a pelyhesek megjelenésekor, hogy fú, nekem csak max egy kell, de még az sem, ehhez képest ma vettem meg a negyediket, az Atlantist. Csodálatosak, és meglepően sokoldalúan használhatóak, akár jelly sandwich-be is.

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Köszi szépen!

      Ma reggel persze megtudtam az ILNP termékmanagerétől, hogy tévedésben vagyok, a Metropolisnak nincs ultrachrome párja, és a Peace-re a Luna hasonlít :)

      Törlés
  6. Szerintem is ez eddig a legszebb párosítás. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, még fogok egy pár ilyet csinálni azokból, amim van, mert nagyon jól néznek ki együtt.

      Törlés
  7. Ezekkel a pelyhes csodákkal egyszerűen nem lehet betelni *.* Annyira szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem tudok betelni velük, megint vettem egyet, és még legalább 3 másikat nagyon szeretnék. :) Örülök, hogy Neked is tetszenek.

      Törlés