2015. január 25., vasárnap

Nail art of the day: gracious zebra

Sziasztok!

Tudom, tudom, hülyén néz ki, hogy angol címmel láttam el egy magyar blogbejegyzést, de a felhasznált lakk, és a minta miatt szinte adott volt a dolog :)

A piCture pOlish Grace már szerepelt a blogon, szép, púderrózsaszín, és elkenve olyan, mintha bőrt húztam volna a körmeimre :)

Szóval ezt a lakot az én esetemben díszíteni kell, ha lehet, minél jobban, de nem strasszokkal, mert a holo pelyhek elég csillogóak így is.

Ezért esett a választásom a zebraminta nyomdázásra, amelyhez egy Moyou lemezt (Time Traveler back to the 80's 04) használtam, és az Aphrodité'97 shop-tól kapott Color Club Beyond nevű grafitszürke holo lakkot.

A Grace tartósságáról annyit azért hadd mondjak el, hogy két napos manikűrről láthattok fotókat, és minimális körömvégi kopással bírtam ég további 2 napig. (és még kapható is most a Naillandnél!)

Remélem tetszik Nektek is ez a fajta manikűr, én imádtam viselni.

A képek elkészítésében új asszisztensem, Kitti is segítségemre volt, ő rendezgette a kezeimet, fotózott, illetve a lakkot az ő kezében láthatjátok :)


Hiya!

I've been wearing Grace by piCture pOlish again, and since I still have the feeling it looks like as if I have skin on my fingers, instead of fingernails, for me, doing nail art on it is the only way to wear it.

So I grabbed my Moyou Time Traveler back to the 80's 04 plate and stamped a nice zebra pattern on it, using Color Club Beyond, which is a nice gunmetal grey holo.

I loved this mani so much, I've been wearing it for 4 days! (photos were taken at the end of day 2)

This post couldn't have been made without the help of my new assistant, Kitti, who guided my hands and took the photos. She also posed with the lacquer bottle :)

Both lacquers are available at Llarowe.












11 megjegyzés:

  1. De jó, hogy beleraktad az utolsó képet is. :) Annyira aranyos. ♥ Csodás manikűr. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta Kitti rákapott a dologra, tegnap meglátta, hogy lakkozok, egyből mondta (kijelentő módban), hogy "és most fotózunk" :)

      Törlés
  2. Ennek a lakknak határozottan jól áll a zebraminta! Nagy ötlet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jól néz ki vele, és nem lett túl sok ez a díszítés. Örülök,hogy tetszik Neked is!

      Törlés
  3. Én szinte az ízléstelenség határáig imádom az állatmintát, mégsem jutott volna eszembe a Grace-re zebrázni, fogalmam sem volt, hogy az ilyen jól tud kinézni. :) Nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Néha még nekem is össze tud jönni, hogy nem úgy díszítem a manimat, hogy az ízléstelenségbe csapjon át, bár ez esetben nagyon féltem tőle. De a grace annyira igényli rajtam a teljes mintát, hogy be mertem vállalni :D

      Törlés
  4. A kislányod egy tünemény, anyja lánya! :))
    Csodás ez a Grace lakk, még mindig. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Láttad volna Kittit, ahogy csókolgatta tegnap este az Escapades-es üveget :D

      Törlés
  5. Micsoda ötlet, nagyon jól néz ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Legközelebb leopárd mintával fogok kipróbálni :)

      Törlés
  6. De fura, nekem a Grace elegáns, de nem zebrásan :) Azért még így is szolid mani. Aranyos az utolsó kép :)

    VálaszTörlés