2015. január 8., csütörtök

Dance Legend - Behind The Scenes + A-england - Virgin Queen chevron maniban

 Sziasztok!

Mára ezt a csupacsillogó pehelycsodát szántam bemutatni, különböző fényviszonyok között (szórt fény, közvetlen fény, LED lámba, halogénizzó), és a fényképezőgép különböző beállításaival fotózva.

Sok szöveget erre sem szánnék, egy teljesen bogyószínű (én a málnához hasonlítanám) jelly alapba zsúfolt holo pelyhek tömege az egész, és tudom, hogy ilyenkor mindenki egyből a Zoya Blaze és Orly Miss Conduct lakkokra gondol dupeként, nos közel van egymáshoz e három lakk színe, de közel sem azonosak. Összehasonlító posztot egy későbbi alkalommal készítek majd.

A lakk eléggé folyós állagú, vigyázni kell a szabad körömszéleknél, de kettő rétegben szépen fed, és lemosáskor sem színezi el a körmöket.

A fotókon látható manikűrt a nailvinyls.com-ról vásárolt chevron midi matricákkal készítettem, és a gyűrűs- illetve középső ujjon a DL alapra kentem az A-england lakkját, míg a mutatóujjamon pont fordítva jártam el. Amint látjátok, mindkettő lakk egy vastagabb rétegben is jól fed, így az ilyen manikűrökhöz tökéletesen alkalmasak.

Mindkettő lakkot a Nailland Hungary-nál vettem, de megvásárolhatók a Llarowe.com webshopban is.

Hi Ladies,

for today, I have this sparkly holo flake jelly wonder by Dance Legend, photographed both in direct and indirect light, under both LED and halogen lamps.

There is really not much to say, it's berry colored, it's gorgeous, sparkly and a bit runny, but opaque in two coats and doesn't stain the nails at all.

I am planning to make a comparison post with Zoya Blaze and Orly's Miss Conduct, so stay tuned.

For this mani, I used the trade marked NailVinlys and while on my pointing finger, the base was A-england's Virgin Queen, on the middle- and ring finger, the Dance Legend lacquer was used as base,  to demonstrate how well both lacquers can be used for this kind of nail art, using one thick coat.

I purchased both lacquers at Nailland Hungary (EU shipping), but they can also be purchased at Llarowe, who ship worldwide.






































16 megjegyzés:

  1. Zsuzsikám, igencsak kedvemre való lett ez.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett :) egyre inkább hajlok a Teismom féle vinylekre...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jók nagyon, bár én most egy másik márkától rendeltem, remélem nem fogom megbánni :)

      Törlés
  3. Jaj de szép mani! :) Mostanában kezdem megszeretni a chevron manikat, meg is vettem a Fashionista 05-ös lemezét, amin csak ilyenek vannak ^^A lakk is szép ám, nem megyek el szó nélkül mellette, csak még mindig az a bajom ezekkel a wow prism lakkokkal, hogy 1. túl drágák, 2. nem tudok közülük választani. Mind kéne, de mindet nem tudom megvenni, de ha meg csak egyet lehet választani, akkor melyik legyen az? Ez a nagy gondom... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik!

      Valóban drágák ezek a wow prism lakkok, de 15 mililiter!

      És én sem nagyon tudtam választani, lásd a karácsonyi ajándékcsomagot, amit a férjemtől kaptam :) És még mindig van oylan, amire nagyon vágyom. :)

      Törlés
  4. Nagyon szép ez a lakk :) A minta is nagyon tetszik, főleg ez a két szín együtt. ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!

      Látnod kelett volna, ahogy a swatchsticket a kezemben dugdostam a lakkos üvegek mellé, hogy mit kenjek a DL mellé, a férjem már csak legyintett rá :)

      Törlés
  5. Jól megy egymáshoz ez a két szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, ezért örültem nagyon, amikor ezt kitaláltam. Általában nem szokott így összejönni :)

      Törlés
  6. Nagyon szép chevron mani! A legszebb bogyós jelly lakkal. A Blaze nekem már vörösesebb árnyalat, úgyhogy azt hiszem, indkolot mindkettő birtoklása, ugye? :D
    Megértem Ritát, nagyon nehéz a Wow Prism-ek közül csak egyet választani! Szerintem azt csak úgy lehetne, ha az ember először azt dönti el, hogy milyen színből szeretne egyet birtokolni és utána csak annak az egy színnek az árnyalatait nézi meg. Különben tuti elcsábul másik színekre is. :)
    A chevronokkal elégedett voltál, könnyű használni őket? Kell tapizni vagy anélkül se szedi föl a lakkot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A chevronok nagyon jók, éles csíkokat lehet készíteni velük, de valóban azonnal le kell húzni. Tegnapelőtt elkövettema hibát, és két kezemre is rátettem őket, felkentem a fekete lakkot, és mire a másodikat kifestettem, és lehúztam az elsőről a szalagokat, nyúlós lett a lakk, és nem lett olyan szép a széle.
      Tapizni nem tapiztam, viszont előre le szoktam szedni az ívről a szükséges mennyiséget, és a kézfejemre teszem őket, amikor közvetlenül az ívről tettem, akkor bizony volt,hogy a még teljesen meg nem kötött lakkozást lehúzta. Szóval vagy tapi, vagy seche vite-tel is 15 percet várni kell.

      Törlés
  7. nagyon szép ez a Dl. szerintem megéri az árát,jó kis darabok ezek!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jók, és arra jöttem most rá, hogy leadlight nail art-hoz is nagyon jók, mert egy rétegben eléggé jellyk ahhoz,hogy a körömre nyomdázott mintát töltse ki velük az ember.

      Törlés