2014. december 2., kedd

Morgan Taylor- No Way Rosé & Pet'la Plate Giggles

Sziasztok!

Ma egy olyan manikűrt szeretnék bemutatni, amelyben két főszereplő van: egy új nyomdalemez a legújabb, téli Pet'la kollekcióból, valamint mind nyomdázó és alaplakk szerepben a Morgan Taylor márka rose gold színű, foil finishű lakkja, a No Way Rosé.

Az történt, hogy Petra, a Pet'la márka anyja megkérdezte, hogy ha már úgyis a MILF image-et nyomatom, akkor lenne-e kedvem egy kisbaba témájú lemezzel nyomdázni, én meg habozás nélkül mondtam rá igent. A lemezen vannak cumik, cumisüvegek, előkék, dobókockák, számok, GUMIKACSÁK (!!!), babakocsik, babaruhák, majmok, csörgők, és még sok egyéb cukiság.

A fejemben szépen össze is állt a manikűr képe: félig babakék, félig babarózsaszín alapok, és minden körmön más minta. A kék lakknak a gyűjteményemből a piCture pOlish Sky lakkját szemeltem ki, de nem volt egy rétegben jól fedő rózsaszínem. Ekkor jött be a képbe Mesi, aki épp egy PP Twinkle-nek keresett új gazdát. Tudom, hogy a Twinkle lilás árnyalat, de erre a célra tökéletesen jó volt.
Nyomdázásra egy rose gold árnyalatú lakkot néztem ki, ilyen nálam az Orly - Rage, de a Twinkle csereberéje napján egy nagyon kedves úr megjelent a Nail Harmony Kft. képviseletében, és megkérdezte, hogy bloggerként van-e kedvem elfogadni egy lakkot, és írni róla.
És ki a franc nem akar egy új, prémium márkát kipróbálni?
Így lecsaptam a csodás rose gold színű lakkra, és este már próbálgattam is. Így került alapként fel két körmömre, amikre szintén PP lakkokkal nyomdáztam, színátmentesen. (Sizzle& Forget Me Not)

Regény vége, a száraz tények következzenek:

A No Way Rosé két, vékony rétegben tökéletesen fed, az állaga a China Glaze lakkokhoz hasonlóan folyós. Az ecset vékony, de rugalmas, a kupak jól kézreáll, és a lakk meglepően gyorsan szárad. Nem csíkozódik, és nyomdázásra is tökéletesen használható. A foil finish miatti szemcsésség csak a makrofotókon látszik, élőben a minták egybefüggőek.

Ha mindegyik Morgan Taylor lakk ilyen jó, akkor nagyon fogom szeretni ezt a márkát. Elérhető a Nail Harmony weblapján, 2490,- forintért. UPDATE: Személyesen pedig megvásárolhatók az Aréna Plázában, az Ázsia Centerben, és a Pink Beautyban.

Pet'la lemeze pedig az új, expert mélység, amely a Moyou lemezek mélységével megegyező; egy alapos lehúzással lesznek a barázdák tele lakkal, és minden minta szépen kirajzolódik, élesen. A minták is sokkal könnyebben tisztíthatóak a korábbi, mélyebb lemezekhez képest. A Giggles lemezt a Petlaplate webshopban, 8 $-ért vásárolhatjátok meg.

Hi girls,

Today, I'd like to show you a manicure starring two things: one new plate from Petlaplate's latest collection, and a pretty gold rose colored foil lacquer by the brand Morgan Taylor.

Petra, the mastermind behind the brand Pet'la asked me the other day if I feel like doing a baby themed mani would fit my MILF(ina) image and I said "Hell, yes!". Giggles is a plate with all kinds of baby related images: bibs, pacifiers, monkeys, shakers, baby clothes, RUBBER DUCKIES (!!!)

For this mani, I used Sky and Twinkle by piCture pOlish as bases and I stamped both with and on No Way Rosé by Morgan Taylor.

On the day I went to pick up my bottle of Twinkle for this mani, I met the local representative of the brand Morgan Taylor and was asked if I'd like to get a bottle for testing. I've been hearing nice things about MT lacquers, and frankly, who wouldn't want to try a new premium brand? So I chose this shade and started experimenting with it right away.

Long story short, I ended up using it both as base and as stamping polish.

My experiences: it dries surprisingly fast, two thin layers are enough for full opacity, brush is thin but nicely flexible, the lacquer itself is just as runny as china glaze polishes, but totally manageable.
While you can see tiny particles on the macros when I used it as stamping polish, the images are clear.

As for the stamping plate, it is the new "expert" depth, same as the moyou plates. On sweep is enough for the lacquers to fill the grooves and it stamps beautifully.
Can be purchased for 8$ at pet'la, in the webshop. (link above)












7 megjegyzés:

  1. Szép színe van a MT körömlaknak, a Pet'la lemezek meg szuper minőségűek, akarva sem lehetne elrontani a nyomdázást ezekkel a lemezekkel, plusz egyedi (nem innen-onnan, különböző lemezekről leszedett) mintákkal kápráztat el bennünket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem is nagyon szépek ezek az új petla lemezek, a MT lakk jó minősége meg komolyan melepett, mert sajnos nem minden prémium márka bizonyult ilyen jónak (pl. essie)

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Morgan Taylor körömlakkot már lehet kapni az Arénában és az Ázsiában is, a Pink Beautyban.
    Üdv,
    Harmony

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyorsan frissítettem is a posztot, és szerintem hamarosan fel is keresem valamelyik standot, hogy megnézzem élőben a lakkokat, mert ez, amit kipróbáltam, nagyon tetszett, nem beszélve azokról, amiket lakkomlakkom Edinánál látthattunk.

      Törlés
  3. Beírtam a MILF-et a googléba, aztán be is csuktam, mert munkahelyen vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először rossz helyre kommenteltem. Szóval: nem "olyan" image-re gondoltam, hanem arra, hogy szexis anyukaként is. Legközelebb a "meaning of MILF"-re keress rá :D

      Törlés
    2. :D Szerintem a legtöbb emberben ez tudathasadás, hogy valaki anya is meg szexis is, de egyre inkább úgy látom, hogy legkésőbb, mikor az ember visszamegy dolgozni, visszavedlik egykori önmagává. A mani tetszik, különösen, hogy fiús és lányos is egyszerre :)

      Törlés