2014. december 23., kedd

F.U.N Lacquer - Pay Day H

Sziasztok!

Itt a kétrészes F.U.N Lacquer minisorozat másik fele, amelyben a Pay Day holo verzióját igyekszem bemutatni.

A poént előre lelövöm: nekem ez a lakk sokkal-sokkal jobban a szívemhez nőtt, a Prima Donnához képest.

A gyártó honlapja szerint a spectraflair-es alapban (tehát egy holo alaplakkban) igazi ezüst pelyhek vannak, ezeket kell úgy a körömre varázsolnunk, hogy optikailag egységes, jó fedésű réteget alkossanak a körmön.

A makroképek megint kihozták szépen a felkenésbeli hibákat, és hiányosságokat, de élőben olyan, mintha egy holo tulajdonságokkal rendelkező tükröt kentem volna a körmömre. Kár, hogy a képeken ez megint nem látszik rendesen.

3 rétegben kentem fel, és használat előtt nem állítottam fejre az üveget, pedig kellett volna. A fotókon egyértelműen látszik, hogy a nagyobb pelyhek az üveg alján vannak, míg az alumínium (a holo) a lakk tetején úszik, mai nem meglepő, ha a periódusos rendzserre pillantunk: az ezüst cca. 4x nehezebb az alumíniumnál.

A képeket elnézve most pontosan a rám annyira jellemző "utálom, de a képeimen megszeretem" ellenkezője lett rajtam úrrá: a fotókon utálom, nem tetszik, de ha a kezemen van, csak azt bámulom, és leginkább randira vinném a lakkot, annyira tetszik, és őt érzem leginkább luxusnak magamon viselni :)

Beszerezhető a F.U.N Lacquer saját oldalán, és a Llarowe webshopban (én ott vettem)
UPDATE: 2015. február 27-től elérhetőek a márka lakkjai a Nailland Hungarynál is!


Hi,

here is Part 2. of my two-piece F.U.N Lacquer post: here come the swatches of Pay Day H (holo)

Spoiler alert!
I love this one waaaay better than I like Prima Donna.

According to the manufacturer, the silver flakes are genuine silver, therefore the flakes tend to sink to the bottom of the bottle, while the holo base sits on top of it. Pretty obvious, if you take a look at the periodic table, since silver is approx. 4x heavier than aluminium, which basically spectraflair is.

I have to admit, I forgot to turn the bottle upside down before application, so each of my brush stroke contained a bit less silver flake than it should have.
I used three coats, and while on the photos they do not seem opaque, in real life, the whole manicure looks like you coated your nails in a silver holo mirror. Completely luxurious and beautiful.

I love this lacquer so much, I would take it out for a dinner and a movie, and the photos I managed to make just don't do it justice.:D
F.U.N Lacquers can be purchased at the manufacturer's website and at Llarowe, where I got mine from.






 egy rétegben /one coat


három rétegben /three coats











8 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, már elvesztem, melyik lakk melyik, annyira a csillogásra fókuszálok :) Szép ez is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, nekem ez a márka a teljes csillogásról szól. Nem is tudom elképzelni, hogy milyenek lesznek az új multikróm lakkjaik, de biztosan azok is szépek :)

      Törlés
  2. Fúúú, hát ez most nagyon nem, a képek alapján legalábbis, de ez nem a Te hibád, ugyanis rákerestem erre a lakkra és a talált képek sem segítettek megkedvelni, mindegyiken olyan izé, mintha valami fóliamassza lenne a körmökön. Úgy látszik ez a lakk nem igazán kameraképes. Ami viszont kíváncsivá tett, hogy akkor milyen lehet élőben?? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy mennyire nem mutat jól a kamera előtt? Élőben tényleg szép, de a saját fotóimon konkrétan undorítónak tartom :(

      Törlés
  3. Ez nekem is sokkal jobban tetszik. Elképesztő a szivárványa *_* Folyékony luxus :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A folyékony luxus jutott róla nekem is eszembe. Imádom.

      Törlés
  4. Azta. Ez nagyon gyönyörűséges. *_*

    VálaszTörlés