2014. december 21., vasárnap

Dance Legend - Neptune

Sziasztok!

Két hete nem írtam posztot, mert sajnos időm sem volt képeket válogatni, illetve még mindig az ekcémával küzdök. Ez a képeken is látható lesz, így kérem, hogy aki a heges bőrtől undorodik, az inkább zárja be az ablakot, és olvasson más blogokat.

A mai napra a Dance Legend márka Holodays kollekciójának Neptune nevű lakkját választottam, amely egy csodás hideg kék alapú lineáris holo lakk extra holo pelyhekkel.
A nyitókép fénysátorban készült, szórt fénnyel, így a pelyhek kerülnek előtérbe, de lejjebb sok-sok olyan fotót találhattok, amelyeken a lineáris holo hatás érvényesül.

Az üveg a Chameleon és Galaxy kollekciókhoz hasonlóan kicsi, tehát sajnos csak 6,5ml-t kapunk a pénzünkért. Viszont kettő rétegben jól fed a lakk, így nem érezhető ülönösebb pazarlásnak a használata.
Az ecsete keskeny, és hosszú, és a lakk állaga eléggé folyós, így nagyon óvatosan kell felkenni, de a végeredmény megéri.

Én nagyon szeretem ezt a márkát, csodálatos, és egyedi árnyalatú lakkjaik vannak, és ez is olyan, amit más márka kínálatában nem láttam még. Mindenképpen ajánlom, és tudomásom szerint a poszt megjelenésekor még épp elérhető a Nailland Hungary kínálatában, illetve megrendelhető a Dance Legend saját weboldalán, és a Llarowe webshopban is (ahol egyébként llarowe exkluzivitásként kapható 15 ml-es kiszerelésben is).


Hello,

I think it's been more than two weeks since I last posted, but I simply had no time to sort out my photos, and I'm still struggling with my eczema, so if you are disgusted by the look of it, please close this tab and read other blogs.

For today, I picked a lacquer from the Holodays collection by Dance Legend.
It's a pretty cold toned mid-blue shade with both linear holo and holo flakes.
The first photo in this post was made in a lightbox, so there is no direct light and the linear holo effect is not visible at all, but this post is full of other photos where the linear holo is very much visible.
The bottle holds 6.5 mls, just like in case of the Chamelelon and Galaxy collection (although Llarowe exclusively sells 15 ml bottles!). The brush is the usual round thin one and this lacquer seems to be a bit runny ,so careful application is a must. However, it is opaque in two coats, so you won't feel like you are spoiling all your precious lacquer for one mani.


As you might have probably guessed, I am really into this brand, because they don't just follow the trends and come up with dupes, but have really unique shades.
Available at Nailland Hungary (EU shipping available!), Llarowe, Dance Legend (international website) and some other stockists.

fénysátorban, szórt fénnyel/ in lightbox, indirect, diffused light





fénysátoron kívül, félreirányított fénynél/ no lightbox, indirect LED light
közvetlen, LED fénynél/ direct LED light

fénysátoron kívül, félreirányított fénynél/ no lightbox, indirect LED light


fénysátorban / in lightbox

közvetlen LED fény a fénysátorban / direct LED light inside the lightbox
közvetlen LED fény a fénysátorban / direct LED light inside the lightbox
közvetlen LED fény a fénysátorban / direct LED light inside the lightbox



11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a lakk, olyan, mint a jeges táj :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, ez eszembe sem jutott, de valóban olyan! És csak egy árnyalattal hidegebb a Nureyevnél, úgyhogy mindkettő beszerzése indokolt ;)

      Törlés
  2. Nagyon nagyon tetszik, az utolsó képet nagyjából 10 perce nézegetem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a Te kollekciódban ott a helye azon a szép nagy polcon ;)

      Törlés
    2. most írtam róla én is - valahogy az én képeimen kevésbé kék, és jobban érvényesül a linear holo, a pelyhek pedig kevésbé :(... Persze így is imádom:D:D

      Törlés
  3. De szép!
    Hol lehet ezt kapni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A magyar szöveg utolsó mondatában leírtam webes linkekkel is: "Mindenképpen ajánlom, és tudomásom szerint a poszt megjelenésekor még épp elérhető a Nailland Hungary kínálatában, illetve megrendelhető a Dance Legend saját weboldalán, és a Llarowe webshopban is "
      Remélem sikerül még megvenned!

      Törlés
  4. Szép, de nekem kissé hideg. A bőrödön meg nem látszik semmi a fotón, jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igyekszem a házilag kutyult krémmel kenegetni, és hidratálva tartani ,de amikor leszárad pikkelyesre, akkor nagyon csúnya tud lenni :-(

      Törlés