2014. október 24., péntek

Colors By Llarowe holo gradient: Rare Bear & Chillin' In Paradise

Azt szokták mondani, hogy holo lakkokkal nem is igazán érdemes színátmenetes manikűrrel próbálhozni, mert valahogy a holo hatás elvész. Nos, a CBL márka rendesen rácáfolt erre, mert annyira erős a holo hatás, hogy a színátmenet szinte csak árnyékban látszik, a holo szivárvány viszont szemkápráztató.
Egy réteg Chillin' fölé került a normál szivacsos megoldással a Rare Bear a körömvégekre, valamint Chillin' a tövekre, plusz két rétegben, és ez az eredmény. Én imádom.
Nektek tetszenek az ilyen manikűrök?

I've been told there's no point in trying to make a gradient mani using holo lacquers, because they simply don't work. Well, Colors By Llarowe just proved them wrong. For this mani, I used a base coat of Chillin' In Paradise, plus two coats of Rare Bear and Chillin' (applied with a makeup sponge) and that's the result. You can barely see the gradient effect, because the holo is that strong.
I don't know about you, but I really like it. :)
 UPDATE: I have added shots of the bottles and swatches of both lacquers for comparison



 Igen, Leia macskám pózolt háttérként / Yup, my cat, Leia was posing as the perfect background 








21 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép tényleg! És a körmöd most különösen is tetszik nekem ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Persze tegnap lemosáskor derült ki, hogy a lakk tartotta az egyik körmöm sarkát a helyén, szóval le lettek most csutkára reszelve, egy hétig nem lesz így fotózgatás :(

      Törlés
  2. Jó lett! Én is szeretem a holo ombrét, nyáron sokat viseltem. Jelly lakkokal (pl. Zoya Dream) is szoktam kombinálni, úgy is szépek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A holo pelyhes jellyk simán jók gradientre, de pl a Moyra holo lakkok teljesen alkalmatlanok :(

      Törlés
  3. Istenkém, de gyönyörű ez a szín *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy ez két szín, csak a Rare Bear annyira egy kaméleon lakk, hogy világoskék mellett ő is világoskék, sötétkék mellett pedig sötétkék lenne. Furi, de én épp ezért szeretem.

      Törlés
  4. legközelebb a két lakkot is lefotózod egy képen, Suzie? csak az olyan nem annyira nagy lakkismerők kedvéért, amilyen én vagyok! ;) köszi.
    ez annyira picit láthatóan obrés a képeken, h én szerintem ki sem találtam volna, de egyébként baromira kedvelem ezt a technikát, csudás körmöket lehet vele készíteni. én még sosem próbáltam, de ha végre egészségesen megnő picit a körmöm, ki kell már próbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, csak ez nem olyan alapos, lakkbemutatós posztnak készült. De igérem, hogy lesz mindkettőről fotó majd.

      Törlés
  5. Örülök, hogy lesz külön is fotó a két lakkról, mert nem nagyon látom az átmenetet, észre sem vettem volna, ha nem említed, bár lehet, ez a monitorom hibája. A lakk persze szép, nagyon holos :)
    Engem nem zavarnak a kicsi körmök, sőt jó, ha nem mindig ugyanolyan :) (Bár annak senki sem örül, ha letörik a körme :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És már fent is vannak a plusz képek. :)
      A kicsi körmök engem se mzavarnak, de amikor megnézem a rövid körmeimről készült fotókat, egy kicsi négyzetnek érzem az egészet, sőt, inkább téglalapnak, és nagyon nem tetszik a látvány. Aránytalanok a körmeim, vagy csak a sok szép francia meg orosz blogger földönkívülien hosszú körömágya veszi el az önbizalmamat.

      Törlés
    2. Köszi a képeket, így már itt is látható, h egy átlag szemnek "eléggé hasonlóak", de mindkettő csuda szép! :)

      Törlés
  6. Egy ilyen szőrmók háttér nekem is jól jönne. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szőrmók mindig jön velem lakkozni, akár a hálóban, akár a nappaliban csinálom, és mindig odaül fotózáskor a lámpa alá :)

      Törlés
  7. Erre szoktam mondani, hogy eyegasm... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyan szemkiverősen holo, de engem meg nagyon zavar, hogy nem pucoltam le rendesen a körmeimet, és látom azokat a huncutul rám vigyorgó lakkfoltokat a bőrömön. :/

      Törlés
  8. gyönyörűségek :) a cicus nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Leia cica az én büszkeségem, már 7 éve velünk van.

      Törlés