2014. október 22., szerda

China Glaze - Queen B

Nem sokat írok krém finishű lakkokról, pedig kéne. Az utóbbi idők eszeveszett csillogós és multikróm lakkjai elterelték a figyelmem arról, hogy bizony vannak olyan tökéletesen sikerült krém lakkok, amikkel tipikusan egy álmos este gyorsan felkenhető, és szép manikűrt tudunk készíteni.

Ilyen a China Glaze Queen B nevű sötétkék lakkja is. A színe csodaszép sötétkék, nem túl sötét, nem túl lilás, és ami hihetetlen, hogy EGY rétegben fed, ráadásul fényesre szárad. A fotóimon fedőlakk nélkül, egy rétegben láthatjátok ezt a szépséget. Az üvegben mintha egy kicsit már szétesett volna a lakk, pedig igyekeztem összerázni, de a körmeimnek ennek egyedül a középső ujjamon láttam apró nyomát, egyébként tökéletesen egyenletes szín volt minden ujjamon.

Nem is értem miért nem veszek többb China Glaze krém lakkot, amikor ehhez nagyon ért ez a cég.

Elérhető 1490 forintért a Nailland kínálatában.

I don't write much about creme finish lacquers, but I should. The super sparkly holos and multichromes of the last few months drew my attention away from this finish, although they are perfect when you con't have time and you want a pretty but easy manicure.

China Glaze Queen B is one of them. Beautiful dark blue - not too dark though -, fully opaque in one coat, easy application, not too runny and it dries super shiny!
The contents of the bottle seemed to be a bit fallen apart to elements, and although I gave the bottle a good shake, it still looked a bit funny. However, it was barely noticeable and only on my middle finger.

Lesson learned: I will have to buy creme polishes of China Glaze because they are fabulous!

Available at Nailland.













23 megjegyzés:

  1. Szép ez a kék szín, jó hogy megmutattad! Valamiért én nem vettem még CG krém lakkot, de szerintem azért, mert amikor ott állok előttük, annyi van belőlük, hogy egyszerűen képtelen vagyok választani :D Na de ez nagyon szép, a kék egyik legszebb árnyalata :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem volt eddig krém finishű lakkom ebből a márkából, valahogy mindig a shimmer és az egyéb extra finishű lakkokat vettem tőlük. Pedig Edina ezerszer megírta, hogy jók.

      Törlés
  2. Hehe, ma ugyanez van a körmeimen :)
    Engem meglepett hogy egy rétegben milyen tökéletesen fed, mert pont ellenkező tapasztalataim vannak a CG krém lakkokkal, úgyhogy azt hiszem ezt a színt sűrűn fogom használni a téli időszakban :)

    VálaszTörlés
  3. Alapszín :) Nekem a krém lakkok a kedvenceim, bár van mindenféle holo meg homok meg matt hatású, de a krém az örök kedvenc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanra sokalltam be a sok holo, meg pelyhes, meg mindenféle extra lakkoktól, jól jött ez a kis krém a kezeimre. Persze utána rádobtam egy holo fedőlakkot :D

      Törlés
  4. A kedvenc hideg árnyalatú sötétkékem! Szerintem is fantasztikus a minősége, mindenkinek ajánlani szoktam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy mindig elfelejtettem megvenni, most is egy ismerősöm juttatta eszembe. Jól tette.

      Törlés
  5. életem első CG lakkja ez és akkor frissiben gyorsan felkentem, majd azóta SE. nekem túl folyós volt és túl nehezen kezelhető a klasszik vékony ecset. ez (és a szintén KÉK -pedig nem is vagyok kékes lány, mondom ezt a midnite meteorral a körmömön, de tényleg ez sem szerelem lakk, csak venni kellett egy PP-t, mert annyira élveztem előző nap felkenve a Bridgetet- Barry M grape) juttatta eszembe, h régen nem hiába nem lakkoztam ezekkel a béna, vékony ecsetekkel, folyós lakkokkal. :D a fröcsögést félretéve, ha épp sokat lakkozok és ügyesebb pillanatomba vagyok, majd meg fogom újra próáblni, mert szép szín és olykor igazán használhatnám én is.

    nyugtat a képeidet látva, h azért nálad se mindig tökéletes a felkenés! :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vékony ecset, meg a többi finishű CG lakknál a folyós állag nekem sem a kedvencem, de ennek az üveg lakknak jó volt az állaga. És sosem állítottam, hogy bármikor is tökéletes a felkenés. Sőt! Annyira randa, állandóan beszakadozó bőr van a körmeim körül, amik még ferdék is,hogy kés szenvedés minden lakkozás, meg a pucolás is. Igazából eredetileg pont az volt a blog célja, hogy az ilyen "randa" kezű lányok, mint én, merjenek lakkozni (meg az anyukák sminkelni, meg a gyerek mellett magukkal is foglalkozni)

      Törlés
    2. naaah, azért ha minden nőnek ilyne "randa" lenne a körmei és lakkozási technikája, akkor egy szavam sem lehetne az átlag női, saját maga pingálta mancsokra! ;) :D :D

      Törlés
  6. Most talán enged kommentleni. Ezt a lakkot én is kinéztem, aztán mégsem vettem meg....most már bánom. Pedig azon gondolkodtam alig van sötétebb krém lakkom...na majd novemberben: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálad is hóvégi lakkstop van? Nekem annyi minden van most a kívánságlistán, de majd novemberben. Meg talán Karácsonyra :D

      Törlés
    2. Sajnos egy jóideje lakk stop van:D Még a kedvezményemet sem tudtam beválltani a Naillandnél...novemberben marad az is:) Meg ugye jönnek a karácsonyi termékek is, és nagyon nehéz ledönteni miről mondjak le, de a lakkokról biztos nem tudok a következő hónapban:D

      Törlés
  7. Egy réteg? :o Hihetetlen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, engem is rendesen meglepett. Pláne azok után,hogy előtte két nappal egy 4 réteges essie lakkot kentem fel, és anyáztam rendesen :(

      Törlés
  8. nagyon szép ez a lakk.Volt kollekcióban is,de nem vettem meg.Pedig most örülnék neki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én jövő hónapban igyekszem a nyomdázásra is alkalmas krém kollekciómat kibővíteni, mert ilyenkor inkább anna kvan értelme, mint az állandó holoknak.

      Törlés
  9. Nem is értem, miért nem vettem eddig meg, pedig már egy éve kinéztem... :D :D Valahogy mindig elmarad, aztán ha belefutok egy újabb képbe róla, megy a búsulás, hogy "miért nem hoztam el???"... :D Pedig pont a színe miatt szerettem bele... Meh, lehet, hogy legközelebb megveszem/megrendelem... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy a Naillandben a csilligóbb, különlegesebb lakkok mindig elvonják a figyelmet a krém szépségekről? Én is ezért nem hoztam el sokáig, aztán egy ismerősöm noszogatott, hogy megnézné élőben, mert állítólag egy essie lakk dupeja,ami neki tetszik, és vegyem már meg :D

      Törlés
  10. Az egyik kedvenc lakkom, ehhez képest nagyon keveset kenem fel magában, nyomdázni viszont annál gyakrabban szoktam vele. Az egész kollekció csodás volt a China Glaze-től, ez az egyik "királynője" valóban, bár ha választani kéne, lehet sírva elszaladnék. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mostani pár kollekciót elnézve én is úgy érzem, hogy a tavaly őszi az valami überszuper telitalálat volt, kb mindegyik lakk kéne belőle :)

      Törlés
  11. Annyira tetszik ez a szín! A kék nekem nem őszi szín, de ebben megvan már az a kis ridegség, de mégis szívmelengető szín, már létezik őszi kék számomra. Sajnos pocsék a körmeim minősége, minden körömlakkot hihetetlenül gyorsan ledob, pedig már mindennel próbálkoztam, egyszer ha összeszedem minden bátorságomat veszek egy CG lakkot, hátha befutó lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltad már, hogy patikai szesszel lakkozás előtt áttörlöd a körmödet, hogy zsírtalanítsd? Nekem amióta ezt csinálom, jobban fennmarad minden lakk.

      Törlés