2014. június 4., szerda

Dance Legend - Different View

Sziasztok!
 
Ma egy viszonylag új kiadású Dance Legend lakkal készültem, amely a Holodays kollekció egyetlen multikróm lakkja. Erről a kollekcióról azt kell tudni, hogy ötvözi a lineáris holo finisht a holografikus pelyhes finish-el, és a Different View esetében még ezt dobták meg azzal, hogy az alapszín sem egy sima lila, hanem a Lovely/Miss Sporty/Opi lakkoknál megismert lilás-szürkészöldes multikróm alapot használták.
 
A szürkészöld "oldala" a Lovelyhoz hasonlít leginkább, viszont bizonyos fényviszonyok között egészen sárgás árnyalatot is látni véltem, míg a lila a színe az a sima orgonalila, amit a legtöbb basic duokróm lakk esetében használnak a drogériás márkák. Azért nevezném mégis ezt az alapot multikrómnak, mert nem csupán kettő, hanem 3-4 árnyalatot is látni lehet, körülményektől függően.
 
Két vékony rétegben csodásan fed, szépen terül, nem folyós, a holo pelyhek mennyisége is tökéletes (a limitált PP lakkokhoz hasonló, ellentétben a számomra kicsit eltúlzott Dance Legend Galaxykkal), és a lineáris holo hatás az egyik legerősebb, amit eddig tapasztaltam, de ez a Dance Legend lakkok egyik fő tulajdonsága.
 
Az üvegben sajnos csak 6,5 ml van, de annyira különleges lakkról beszélünk, hogy nem is hordanám minden nap. Tartóssága 4 nap után is döbbenetes volt, sehol pattogzás, vagy kopás, G&G HKGirl fedőlakkal viselve szerintem egy hetet is bírt volna. Beszerezhető a Dance Legend webshopján 8$-ért.



 A háttérben: Leia Hercegnő
 A kupak is holo pelyhes
 led fénynél

 Lemenő nap fényénél


 természetes és halogén fény keverékében

 Napfényben, a harmadik napon, elhanyagolható mértékű körömvégi kopás mellett







 A legjobb díszlet állandó asszisztensem, Kitti kollekciójából

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szerintem is nagyon szép, de őszintén bevallom, hogy a csodás Chameleon kollekció után a multikróm rész tekintetében többet vártam. Foylton elégedetlen vagyok, ugye? :)

      Törlés
  2. Hűű, ez a lakk most teljesen kiütött. Piszok jól csinál valamit a DL, bár a bőség zavarában és sokszor lesokkolok, és náluk aztán van választék!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feladat: aki Metével összefut a Naillandnél, az mind könyörögjön neki, hogy hozzon be Dance Legend lakkokat!

      Törlés
  3. Én is pont a Neptune-on gondolkodom, hogy csak meg kéne szerezni. Annyira szép színe van a swatchokon.

    VálaszTörlés
  4. nagyon tetszik ez a lakk.
    jó lenne ha lehetne kapni otthon is,én nagyon fenem a fogam a franken készletre de már írtam félek a vámtól.nem akarok plusz fizetni erre :D

    VálaszTörlés