2014. május 15., csütörtök

Nail Art Challenge: "donut" : Picture Polish - Douceur+Shocked

Sziasztok!

Tudom, tudom, az újabb Picture Polish lakk kezd már unalmas lenni. De belefutottam egy kihívásba, amelynek a témája "fánk" volt, és mivel épp a Donut Library nevű csodahely képei közül a facebookon feljött a hírfolyamomban egy olyan fánk fotója, amin liofilizált eperdarabkák voltak egy fehér frostinggal bevolt fánk tetejére szórva, megszületett ez a mani.

A gyűrűsujjamon a PP Shocked nevű holo-pelyhes jelly lakkját használtam, a többin pedig a Douceur-t, a mutatóujjamon kis csavarral, ugyanis fehér alapra szalagos megoldással csíkos lakkozást készítettem.
A lakkok állaga álom, fedés két rétegben, rengeteg holo pehely, gyors száradás a jellemző rájuk.
Fedőlakknak HK Girl-t használtam.
A Picture Polish lakkok továbbra is beszerezhetőek a Naillandnél, a Jindie Nails lakk, és a HK Girl fedőlakk pedig Llarowenál.














 tele holo pelyhekkel, és szemcsékkel
 az ecset lehetne szélesebb




 összehasonlításképp

4 megjegyzés:

  1. Nem csoda, hogy így tetszik a douceur (lószőr, ugye?:D), nagyon szép, és ami képeken nagyon átjött, az a gyönyörű csillámok benne. Elképesztő. A Shocked nekem most a lábkörmeimen van.:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, "lószőr" :) (még mindig jobb, mint a lószar :-P)
      Nekem is az tetszik, hogy nem sima jelly (vagy inkább crelly?) alap, hanem egyrészt vannak benne holo pelyhek, és még sima holo szemcsék is. A jindie-ért meg vérzik a szívem, ahogy nézem ezt a képet :(

      Törlés
  2. szuper lett ez a mani, a douceur-t pedig imádom! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen, én is imádom ezt a lakkot! De a Shocked is isteni ;)

    VálaszTörlés