2014. május 1., csütörtök

Dance Legend - Chameleon collection - Boggs

Sziasztok!

Ma ismét egy Dance Legend lakkot szeretnék bemutatni. Ezúttal a Boggs nevű lakkot használtam a Chameleon nevű, multikróm lakkokból álló kollekcióból.

A képeken a lakkot egy réteg opi nail envy+1 vastag réteg fekete moyra lakkon láthatjátok, 1 réteg Seche Vite-el.

Az üveg a szokásos Dance Legend design, ovális, az ecset rugalmas, de vékony. A lakk állaga közepesen híg (a china glaze és essie folyósság, és a zoya-picture polish közepes állag között van félúton), egy rétegben tökéletes feketén, két rétegben pedig önmagában. Mivel ez a kollekció is csak 6.5 ml-es kiszerelésű, én inkább a fekete lakkot "locsolom", és spórolok a DL-el.
A lakk sajnos nagyon csíkozós fajta, a bevált lakkozós mozdulatokkal semmire sem mentem, módszeresen, gyors, határozott, egyenes mozdulatokkal kell ezt a lakkot felkenni.
A száradása gyors, fényesre szárad, én a seche vite-et igazából csak megszokásból, meg a száradás közbeni sérülésektől való félelem miatt kentem fel, viszont így egyből húzta is vissza a SV a körömvégeimről a lakkot, jó szokás szerint.
Színskála: leginkább a picture polish gravity-hez tudom hasonlítani: magenta-lila-sötétkék-türkizkék
Nagyon élénk, mély színű lakk, az a fajta, amire azt mondja az ember, hogy szinte mélyről világít.
Nektek tetszenek az ilyen lakkok?
























2 megjegyzés:

  1. Nem szeretem annyira a duochrome lakkokat, de ez a sötét kék izgalmasabb, mint a legtöbb. Jól áll :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen,ezért választottam ezt a színt. Nagyon szép színei vannak.Persze a saját fotóimat elnézve,kb semmi különbség nem látszik a többi ilyen lakkhoz képest,akár ha a saját korábbi ilyen lákkjaimat nézem itt,a blogon,pedig felkenve mind más.Ez nagyon szép viláhos türkiz is tud lenni,csak fotózhatatlan. :-(

      Törlés