2014. április 25., péntek

Picture Polish - Illusionist

Sziasztok!

Mára a limitált kiadású Picture Polish lakkok egyikével, az Illusionist nevűvel készültem.
Erről a lakkról annyit lehetett olvasni a külföldi blogokon, és a PP instagramján, hogy az Aurorához hasonló színekkel, csak gyengébb fedéssel találkozhatunk majd, cserébe viszont holo pelyhekkel van tele a lakk. És ez a leírás tényleg helytálló, a fekete alapra két réteg Illusionist kellett a színhatás érvényesüléséhez. A holo pelyhek mennyisége visszafogottabb, mint a Dance Legend Galaxy lakkoké, és a méretük is kisebb, de így talán még inkább galaxis hatása van a kész manikűrnek.
És igen, ez a lakk is legalább annyira fotózhatatlan, mint az Aurora (lakkomlakkom Edina is írta, hogy mekkora képtelenség elcsípni az összes színt), ezért próbáltam fényképezőgéppel és telefonnal is, különböző fényviszonyoknál fotózni, így talán párat sikerül elcsípni a színek közül. Azt is hozzá kell tennem, hogy a kamera teljesen mást mutatott fotózáskor, mint amit a szemem látott, még akkor is,amikor igyekeztem ugyanabból a szögből fotózni, ahonnan néztem a lakkot.
A tartósságra nem lehet panasz, viszont vagy az alapként használt Sally Hansen fekete lakk, vagy maga a PP nem volt kompatibilis a Seche Vite-tel ,de már 2 órával a felkenés után nagyon csúnyán eltűnt a körömvégeimről a lakk.
Az üveg a szokásos 11 ml-es, az ecset közepesen széles, és ruhalmas, a lakk állaga folyós (na nem annyira, mint az essie, vagy a china glaze), és mint említettem, 2 réteges lakk.
Ettől függetlenül imádom. Mint már egy korábbi bejegyzésemben említettem, féltem tőle, hogy nem lesz lehetőségem a lakkot megvenni, mert majd a Nailland szponzorált bloggerei elsőbbséget fognak élvezni, de még ha így is volt, webshopon megrendelve, és a céggel egyeztetve személyes átvétellel mégis sikerült ezt, és a Gravityt beszereznem, így ezúton is köszönöm a rugalmasságot, kedve sNailland, (és Orsi barátnőm hihetetlen gyorsaságát is, hogy időben klikkelt párat).
A fotókon a körömágyam állapotáért, és a négylábú szőrös családtagjaim körmeimbe rendszeresen beletapadó testrészeiért elnézést kérek mindenkitől :)



















10 megjegyzés:

  1. Igazi galaxis! Gyönyörűséges lakk! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is gyönyörű, mégis a Gravityt imádom a legjobban. Igyekszem majd arról is írni a jövő héten.

      Törlés
  2. legszebb! :) nagyon jók a képeid is róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a bókot! Én persze mindig elégedetlen vagyok, és látom a lakkozásban a hibákat, no meg a körömvégi kopás is nagyon zavar, de legalább tényleg sikerült lefotózni, hogy mennyi színt képes ugyanaz a lakk megmutatni.

      Törlés
  3. csodálatos! épp ez az egyetlen egyelőre, amit szeretnék majd megbeszerezni valamikor! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Gravity és a Borealis van meg még nekem, és be kell valljam, ennél a lakknál már csak a Gravity tetszik jobban :) Remélem lesz még a limitált kollekcióból a Naillandben, és sikerült megvenned.

      Törlés
  4. Különleges. Nagyon tetszik! :)
    xo - Niki
    www.niksbox.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök,hogy tetszik, valóban különleges a többi multikróm lakkhoz képest.

      Törlés
  5. Szerintem fantasztikusan sikerült elkapnod az összes színt benne! Wow. *_* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Nagyon igyekeztem, és bízom benne, hogy a színek kárpótolnak a borzalmas állapotú kezeimért. Egyébként szerkesztettem a posztot, és belinkeltem az Aurora és az Illusionist posztjaidat. Remélem nem gond.

      Törlés