2014. április 19., szombat

Multikróm is, meg holo is: Dance Legend Pulsar

Sziasztok!
Ég a Picture Polish láz a hazai körömlakk imádók körében, érkezett a Limited Edition lakkokból is pár darab, én viszont egy esetleges dupe-ot szeretnék ma Nektek bemutatni, aminek neve Pulsar, és a sorszáma 842.

Egy nagyon kedves barátnőm élete párja a közelmúltban Oroszországban járt, és annyira kedves volt, hogy nem csak a barátnőmnek, nekem is hozott egy-két Dance Legend lakkot. Már a kívánságlista összeállításánál elfogott a pánik, hogy mit is rendeljek, hiszen rengeteg csodás lakkjuk van, én mégis egy olyan lakkot tettem fel a listára, amiről tudtam a swatchok alapján, hogy valószínűleg a Picture Polish Gravity orosz ikertestvére lesz. Hogy miért? Mert a Picture Polish a facebookjukon közölte, hogy összesen pár darab érkezik csak kishazánkba a limitált lakkokból, és meg voltam róla győződve, hogy az igazán nagy gyűjtők, heti rendszerességgel sok pénzt a Naillandnél elköltő törzsvásárlók, és a sztárbloggerek fognak elsőbbséget élvezni, én pedig másodrangú vásárlóként lecsúszok a hőn áhított lakkokról. Nem így lett, de ez egy másik történet, és egy másik lakkról szóló bejegyzés témája lesz.

A Dance Legend lakkról:

Az orosz cég azt a turpisságot követi el velünk, külföldi lakkimádókkal szemben, hogy a postaköltségen kívül igen magas, 13 dolláros árral kínálja ezeket a 6,5 mililiteres lakkokat, míg az orosz weboldalon a helyiek kb 1400 forintos áron juthatnak hozzájuk. (a PP LE lakkok 11 milisek, és 3690,- Ft-ba kerülnek)

Az ecset kicsit lapított, nem teljesen henger formájú, míg a lakk állaga pedig közepes. Összehasonlítva a PP LE lakkokkal, az állag töményebb, a holo glitterek nagyobb mennyiségben vannak jelen, és a fedés is erősebb. Kipróbáltam egy körmömön fekete alap nélkül, két rétegben jól fed, de a képeken fekete alapon egy rétegben láthatjátok a lakkot.

Színskála tekintetében teljesen azonos az Altered State-el, ugyanaz az arany-rézvörös-liláskék skála látható, mindkét lakk esetében, különbséget tényleg csak a holo részecskék mennyiségében és méretében fedeztem fel, így ha nem is ikertesóknak, de unokatesóknak biztosan nevezhetjük őket. Tartóssága Seche Vite-el, matt Nail Envy-n jó volt, 3 nap után csak azért mostam le, mert a PP Gravityt már annyira ki akartam próbálni.

A hét közepén még volt az Altered State-ből, ha ezek az árnyalatok tetszenek, bátran ajánlom azt is, illetve ha van módotok Dance Legendhez jutni, nyugodtan merjétek bevállalni, jó lakkok nagyon, csak a külföldi piacra szánt verzióban az ár/mennyiség arány nagyon nem jó.





















 unokatesók
 Na, melyiken melyik van?

 A mutatóujjamon egy rétegben fekete alapon, míg a hüvelykujjamon két rétegben fekete alap nélkül láthatjátok
egy rétegben ennyire fed

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép, ha a kékes szín kerül előtérbe, akkor nagyon hasonlít a csillagos égbolthoz..ha jól látom... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, szerintem is egy komplett galaxy manikűrt tud egy ilyen lakk helyettesíteni, ennek a színei pedig olyan igazi "városi éjszaka" hatásúak

      Törlés